Arctic EF6100A+ – Masina de spalat rufe ieftina si eficienta

Arctic este cel mai mare producător de aparate electrocasnice din România şi unul dintre cei mai mari producători de frigidere din Europa. Maşinile de spălat de la Arctic oferă performanţă, eficienţă, economie, flexibilitate, comfort şi siguranţă.

Maşina de spălat rufe slim Arctic EF6100A+ este un tip de produs cu încărcare frontală, cu afişaj de tip LED şi face parte din clasa de eficienţă energetică clasa A+. Aceasta are o capacitate de încărcare a rufelor de 6 kg maxim şi o viteză de centrifugare de 1000 de rotaţii pe minut. Pentru spălarea eficientă a rufelor, aceasta a fost dotată cu programe şi funcţii speciale, pentru ca rufele să fie redate curate şi cu un miros plăcut.

masina-de-spalat-arcticProgramul rapid este un program dedicat hainelor puţin murdare sau care au fost îmbrăcate o singură dată şi care nu necesită un ciclu complet de spălare, la o temperatură a apei de 30 de grade cu timpul de spălare de 29 minute.  Programul cu funcţia specială clătire, este dedicat clătirii şi apretării rufelor într-un timp foarte scurt, cu apă rece, având o durată de 16 minute.  Programul cu funcţia specială stoarcere şi evacuare apă, adaugă un ciclu suplimentar de stoarcere, evacuând apa în totalitate. Rufele astfel stoarse se vor usca mult mai repede. Programul bumbac este un program de spălare intensivă, la o temperatură de 90 de grade,  a hainelor şi a rufelor în general din bumbac, având un timp de spălare de 130 minute. Programul lână spală hainele din lână sau din ţesături delicate, în siguranţă şi într-un mod delicat, pentru a nu le deteriora, la o temperatură a apei de 40 de grade, având un timp de spălare de 54 de minute.  Programul sintetice este un program dedicat spălării rufelor la o temperatură cuprinsă între 30 şi 60 de grade sau cu apă rece, a tesăturilor mai puţin rezistente sau sintetice în amestec cu bumbac, special gândit şi creat pentru a nu deteriora hainele, timpul de spălare fiind cuprins între 66 şi 113 minute, în funcţie de temperatura setată.  Programul delicate a fost creat pentru a spăla ţesăturile fine, care nu necesită o curăţare intensivă, în deplină siguranţă, la temperatura de 30 de grade, cu timpul de spălare de 61 minute.

Funcţia specială control electronic al balansului,  are rolul de a elimina vibraţiile şi zgomotul produs la stoarcerea rufelor, distribuind uniform rufele în interiorul tamburului. Nivelul de zgomot la centrifugare este de 76 dB, iar nivelul de zgomot la spălare este de 60 dB. Nivelul maxim de energie electrică consumată la un ciclu de spălare,  este de 1,63 kw/oră.

Design-ul este unul special S-Shape, reprezentat prin design-ul pereţilor laterali ai maşinii de spălat, gândit şi creat de cei de la Arctic, pentru a reduce nivelul de vibraţii din timpul funcţionării. Dispune de o carcasă de culoare alb imaculat, cu un hublou ce are o deschidere de 155 grade, făcând ca rufele să poată fi introduse mult mai uşor în interiorul maşinii de spălat. Dimensiunile slim de 84 x 60 x 41.5 cm şi greutatea de 50 kg, o fac să se încadreze perfect într-o baie sau o bucătărie, fără să incomodeze utilizatorul.  Preţul este foarte mic în comparaţie cu utilitatea, programele şi funcţiile speciale pe care le deţine.