Whirlpool AWO/C 6314 – Masina de spalat rufe cu al 6-lea simt

Practică, eficientă, dotată cu tehnologia Al Şaselea Simţ, Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C 6314  deţine 18 programe de spălare, devenind indispensabilă oricărei familii. Aceasta este un tip de produs cu încărcare frontală,  dotată cu un panou de afişaj de tip LCD şi face parte din clasa de eficienţă energetică A+++, aceasta reprezentând cel mai înalt standard de eficienţă energetică, stabilită în conformitate cu standardele europene. La spălare se încadrează în clasa de eficienţă energetică A iar la centrifugare în clasa de eficienţă energetică B, consumul de energie electrică în program standard fiind de 0,69 kw/oră. Viteza de centrifugare a acestei maşini de spălat rufe este de 1200 rotaţii pe minut. Cu acest nivel de rotaţii, rufele sunt stoarse în cel mai eficient mod, necesitând un timp redus de uscare.

whirpoolPerformanţa şi eficienţa acestei maşini de spălat rufe Whirlpool AWO/C 6314, este dată de numărul mare de programe cu care a fost dotată. Programul Rapid este destinat spălării rufelor puţin murdare care nu necesită o spălare eficientă şi are o durată de 15 minute la o temperatură de 30 grade. Programul Prespălare adaugă un ciclu de spălare suplimentară de 15 minute şi este destinat spălării rufelor foarte murdare, care necesită o înmuiere în prealabil. Programul Bumbac este destinat spălării rufelor murdare sau foarte murdare la temperaturile 40-60-95 cu o durată de spălare de 2,30 ore. Programul Lână spală ţesăturile din lână şi ţesăturile delicate la o temperatură de 40 de grade, având un timp de spălare de 50 de minute. Programul Sintetice este dedicat spălării rufelor sintetice sau în combinaţie de sintetic cu bumbac, la o temperatură de 40 grade cu un timp de spălare de 2,15 ore. Programul Colorate a fost creat pentru spălarea rufelor colorate la o temperatură de 40 de grade cu o durată de spălare de 1,20 ore. Programul Delicate are o durată de 46 de minute şi spală rufele la o temperatură de 30 de grade. Programul Mix este destinat spălării rufelor din toate tipurile de ţesături, la o temperatură de 40 de grade cu o durată de 1 oră. Programul Spălare Manuală este destinat spălării articolelor din lână sau din mătase, la o temperatură de 40 de grade cu o durată de 40 minute. Opţiunea Uşor de călcat  se poate adăuga programelor  bumbac, sintetice, delicate şi albe. Programul de centrifugare intensivă este atribuit programului bumbac şi este acelaşi cu ultima clătire şi centrifugare. Programul Consum de energie redus este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului de apă şi de energie electrică, Rufele sunt spălate la temperaturile de 40 de grade sau 60 de grade, şi în acelaşi timp este programul de referinţă pentru eticheta energetică a maşinii de spălat.

Pentru o performanţă deosebită,  acestei maşini de spălat rufe i s-au mai adăugat şi câteva funcţii speciale şi anume: selector centrifugare pentru a selecta nivelul de centrifugare dorit, sistem de reglare a consumului, oprire şi adăugare, pentru cazul în care ai uitat să bagi o rufă la spălat, sistem detectare spumă ce deţine un senzor care sesizează nivelul de spumă în exces, eliminându-l în mod automat, semnalizare acustică la terminarea programului, informaţii display, programare întârziată pentru cazul în care doreşti să porneşti maşina de spălat la o anumită oră, şi nu în ultimul rând Eco monitor care detectează şi diagnostichează defecţiunile într-o fază timpurie, permiţându-ţi să reacţionezi la timp. Tehnologia Al Şaselea Simţ asigură o atenţie deosebită atât hainelor cât şi mediului înconjurător.

Consumul mediu anual de apă al maşinii de spălat rufe Whirlpool AWO/C 6314 este de 8200 l. Nivelul de zgomot la centrifugare este de 75 dB iar nivelul de zgomot la spălare este de 59 dB. Dimensiunile acestei maşini de spălat rufe sunt de 84.5 x 59.5 x 52 cm, diametru hublou de 30 cm şi volumul tambutului de 48 l. Design-ul maşinii de spălat rufe Whirlpool AWO/C 6314 este foarte modern, având o carcasă de culoare albă, cu panou LCD dispus pe partea frontală. Preţul este destul de convenabil şi atrăgător şi este dat de programele multiple şi funcţiile pe care le deţine.