ARGO SOFTY: Aparat de aer conditionat mobil

Aparatul de aer condiționat portabil reprezintă opțiunea cea mai p0referată, datorită faptului că este ușor de utilizat, nefiind nevoie de o instalare specializată și poate fi mutat cu ușurință dintr-un spațiu în altul. Acesta este ideal pentru asigurarea unui  mediu ambiental optim unei încăperi și pentru a crea un confort plăcut și răcoros.

Aparatul de aer conditionat portabil ARGO SOFTY are o capacitate de răcire de 10000 BTU și face parte din clasa  de eficiență energetică la răcire, A, putând fi montat  în orice încăpere, fie că este vorba de un dormitor sau o sufragerie, fie că ai nevoie de el pentru crearea unui mediu ambiental  plăcut și răcoros într-un spațiu comercial de dimensiuni mai mici sau un cabinet.  Acesta nu are nevoie de o instalare specializată, deoarece este prevăzut cu un furtun ce are o lungime  de 1,5 m și un diametru de 150/140 mm, pentru evacuarea aerului cald provenit de la compresor, fiind necesară scoaterea acestuia  la exterior.  Nivelul de zgomot este de 46/48/50dB, ceea ce îl face destul de silențios.

ARGO SOFTY

Aparatul de aer conditionat portabil SOFTY   este dotat cu funcția de dezumificare, ce are o capacitate de absorbție de 23 litri/zi și deține un rezervor pentru colectarea condensului,  asigurând un mediu plăcut fără umezeală  și fără posibilitatea de a se forma pe pereți mucegai.  Funcția X-Fun ține bacteriile și virusurile  la distanță, oferindu-ți posibiitatea inhalării unui aer curat și usor de respirat. Cu funcția Sleep, somnul tău va fi liniștit fără să fii deranjat de zgomot sau de aerul rece, iar cu funcția de autodiagnosticare erorile sunt afișate pe display. Cu funcția autorestart aparatul va reporni în mod automat în cazul în care curentul este întrerupt din diverse motive. Funcția de ventilație are rolul de a mișca aerul cald din încăpere, fără să-l răcească, asigurând un mediu ambiental plăcut pentru persoanele bolnave sau care  nu suportă aerul rece. Pentru a putea acționa funcțiile într-un mod facil, acesta este dotat cu o telecomandă pe baterii. Pentru a putea fi transportat dintr-un spațiu în altul, aparatul de aer condiționat portabil deține la bază un număr de 4 roți multidirecționale și mânere încorporate.

Aparatul de aer conditionat portabil ARGO SOFTY are dimensiunile de 795 x 480 x 400 mm și are o greutate de 30 kg. Acesta are un design, cu o carcasă cu linii simple curbe, elegant, de culoare albă, având dispus pe partea din față logoul Argo iar în partea superioară panoul LCD cu funcțiile pe care le deține. Prețul său este dat de funcțiile pe care le deține iar dacă îți dorești un aparat de aer condiționat portabil, de calitate,  îți recomand Aparatul de aer conditionat portabil ARGO SOFTY.