Trotec PAC 3500X – un aparat de aer conditionat portabil cu pret ok

Aparatul de aer condiționat portabil reprezintă o variantă optimă pentru persoanele moderne, ce nu doresc să se complice cu o instalație profesională complicată și care să poată fi mutat dintr-o încăpere în alta, în funcție de preferința fiecăruia. Acest aparat de aer condiționat portabil, reprezintă o opțiune ideală pentru perioadele toride ale verii, când îți dorești să stai în confortul casei tale într-un mediu ambiant plăcut și răcoros.

Aparatul de Aer conditionat portabil Trotec PAC 3500X are o capacitate impresionantă pentru astfel de aparate mobile, de 12000 BTU și un debit de aer pentru răcire de 360 mc/oră. Acesta face parte din clasa A de eficiență energetică la răcire, având o putere consumată de 3400 W. Nivelul de zgomot este de 53-57 dB, ceea ce înseamnă că are un nivel de zgomot scăzut, fără să deranjeze auzul. Produsul este disponibil în oferta emag.ro.

Trotec PAC 3500X

Funcția de dezumificare a aparatul de Aer conditionat portabil Trotec PAC 3500X asigură un climat fără umezeală și fără să ofere posibilitatea creerii mucegaiului pe pereți, având o capacitate de dezumificare de 1,5 litri/oră. Cu funcția de Timer Digital Reglabil poți porni sau opri aparatul de aer condiționat portabil la o oră prestabilită de tine. Cu funcția mod ventilare, ventilatorul mișcă aerul cald din încăpere fără să-l răcească, acesta fiind ideal pentru persoanele ce nu suportă aerul rece din motive diverse sau din motive de sănătate. Cu funcția filtrare aer, bacteriile și virusurile sunt ținute la distanță, putând să respiri un aer perfect ozonat. Pentru ventilare acest aparat de aer condiționat portabil, deține un ventilator cu un număr de 3 trepte de ventilare, putând să-l setezi după preferința ta.

Are un design inovator cu o carcasă cu linii curbe simple, în două culori în nuanțe de alb și gri, având dispus pe partea din față a aparatului logo-ul Trotec iar la partea superioară panoul cu afișaj LCD pentru programe și funcții. Aceste programe și funcții sunt acționate cu telecomanda cu infraroșu, din dotare.

Aparatul de Aer conditionat portabil Trotec PAC 3500X este destinat răcirii încăperilor pentru a crea un mediu ambiental plăcut. Fiind dotat cu microprocesor, acesta oferă posibilitatea ca aparatul să funcționeze în modul automat. Pentru instalare, acest aparat de aer condiționat necesită doar un furtun pentru evacuarea aerului cald. Transportul acestuia dintr-o parte în alta, se realizează cu ajutorul celor 4 roți ce sunt dispuse la baza dispozitivului și cu ajutorul mânerelor ce sunt încorporate. Dimensiunile sale sunt de 480 x 313 x 744 mm și are o greutate de 26 kg. Prețul este dat de capacitatea mare de 12000 BTU și de funcțiile pe care le deține. Dacă îți dorești un aparat de aer condiționat portabil de bună calitate îți recomand Aparatul de Aer conditionat portabil Trotec PAC 3500X.