Delonghi PAC N81: Aparat de aer conditionat mobil cu pret decent

Un aparat de aer condiționat portabil trebuie ales în funcție de caracteristicile tehnice, economice dar și de utilitate. Acest tip de aparat de aer condiționat reprezintă o alternativă la aparatele tradiționale. Alternativa a fost dată din nevoia de a crea un mediu ambiental răcoros chiar și atunci când stai cu chirie sau când dorești să muți aparatul în diverse încăperi.

Aparatul de aer conditionat Delonghi are o capacitate de răcire de 9400 BTU fiind eficient pentru a răci o suprafață de până la 80 mp. Acesta face parte din clasa de eficiență energetică A pentru răcire și are un debit de ieșire a aerului rece de 250/310/350 mc/oră. Puterea consumată pentru răcire este de 900 W. Fiind dotat cu un filtru Anti-praf, acesta asigură o etanșeitate  ce nu lasă să pătrundă particulele de praf. Ventilatorul deține un număr de 3 trepte de ventilare, putând să-i setezi viteza de ventilație după nevoile tale,  nivelul de zgomot fiind de 63 dB.

Delonghi PAC N81

Aparat de aer conditionat Delonghi deține mai multe funcții și anume funcția de dezumificare ce nu va permite ca atmosfera din încăpere să fie umedă și astfel să creeze un mediu optim pentru mucegai. Funcția Timer  îți permire să setezi aparatul de aer condiționat portabil, astfel încât să pornească sau să se oprească la o oră dorită de tine.

Designul Aparatului de aer conditionat Delonghi, PAC N81 este unul inovator, tip Pinguino PAC, elegant cu linii fine curbe, cu carcasa din materiale de calitate, de culoare albă, oferind un nivel maxim de confort în utilizare. La partea frontala este dispus logo Delonghi iar în partea superioară este încadrat panoul LCD cu funcții și comenzi, ce pot fi acționate cu telecomanda din dotare.  Dimensiunile sale sunt de 449 x 395 x 750 mm și are o greutate de 30 kg. Pentru instalare acesta are nevoie de un furtun pentru eliberarea aerului cald, cu o lungime de 1200 mm și un diametru de 130 mm. Pentru transport acesta a fost dotat cu un număr de 4 roți ce sunt dispuse la baza aparatului de aer condiționat și de mânerele ce sunt încorporate. Prețul acestui aparat de aer condiționat nu este foarte mare și îl poți achiziționa pentru utilitatea sa.