Centrala termica murala in condensare Ariston Cares Premium 24 EU – cu tehnologia de condensare

Preţ Ariston Cares Premium 24 EU

Centralele termice cu tehnologii avansate devin pe zi ce trece tot mai cunoscute. Acestea funcţionând cu gaz metan, tehnologia condensării oferă o reducere consistentă la consumul de combustibil. Preţul centralei termice murală în condensare Ariston Cares Premium 24 EU este foarte convenabil, mai ales că vine la reducere, având inclusă o garanţie de 24 de luni cu posibilitatea de extindere.

Aspect Ariston Cares Premium 24 EU

Aceasta are o formă dreptunghiulară, un model compact, cu o carcasă de culoare albă ce se identifică cu peretele bucătăriei. Pe carcasă se poate vedea un panou de afişaj de tip LCD pe care este setată temperatura, debitul de apă şi debitul de gaz. În stânga şi în dreapta panoului LCD se află butoanele de setare. Dimensiunile sale  de 400 x 319 x 745 mm şi greutatea este de 32 kg, o fac ideală pentru orice perete din orice bucătărie, putându-se încadra perfect chiar în mobilierul acesteia.

Caracteristici Ariston Cares Premium 24 EU

Aceasta este o centrală termică cu condensare cu tip de montare murală. Alimentarea se face cu gaz metan, având un tiraj forţat, cu o putere termică nominală cuprinsă între minim  5.5 kw şi maxim  23.5 kw şi o putere termică utilă cuprinsă între minim 5,3 kw şi  maxim 23 kw. Panoul de afişaj este de tip LCD fiind afişate temperatura şi debitele de apă şi de gaz. Pompa este complet modulantă în raport de 1:4,  având un debit de apă caldă de 9,4 litri pe minut. Aceasta a fost dotată cu un vas de expansiune şi un chit de evacuare a gazelor, ce face posibilă evacuarea gazelor arse din atmosferă într-un mod eficient. Aceasta face parte din clasa de eficienţă energetică 4 stele, având o putere nominală de 103,9% şi eficienţă a combustiei de 97,5 %. Producătorul Ariston i-a oferit siguranţă în exploatare cu protecţie la îngheţ. Alimentarea se face de la o sursa de curent de 230 V. Clasa de protecţie electrică X5D îi conferă o putere totală consumată de 102 W. Temperatura pe circuitul de încălzire este cuprinsă între minim 35 de grade şi maxim 82 de grade. Puterea cu care este încărcat vasul de expansiune ce are o capacitate de 8 l, este de 3 bari, debitul specific al centralei termice fiind de 10,5 litri pe minut. Nivelul de zgomot este foarte redus, fiind de 50 dB, ceea ce înseamnă că zgomotul produs de aceasta nu va deranja utilizatorul.

ariston-cares-premium-24-eu

Review  Ariston Cares Premium 24 EU

Ariston Cares Premium 24 EU este o centrală termică cu sistem de condensare si montare murală, având o carcasă Cares Premium ce reprezintă un material inovator rezistent la condiţii extrem de dificile de funcţionare, având un  design simplu, cu linii drepte, ce îi conferă o întreţinere uşoară. Această centrală termică utilizează cea mai modernă tehnologie şi anume tehnologia de condensare, care conferă un consum redus de gaze, iar utilizatorul va beneficia de un confort sporit cu bani puţini.  Această nouă tehnologie utilizează o mare parte de căldură, ce este conţinută în gazele de ardere, atingând un grad de utilizare de 103,9%. Atât căldura oferită de aceasta cât şi temperatura apei calde sunt foarte satisfăcătoare. Dacă îţi place confortul însă nu dispui de prea mulţi bani, îţi recomand Centrala termica murală în condensare Ariston Cares Premium 24 EU.

Pro:  eficientă, consum redus de energie, preţ scăzut

Contra: debit de apă redus