Oursson MG2012/OR – Masina de tocat carne cu sistem Reverse

Preţ Oursson MG2012/OR

Oursson este o companie elveţiană specializată în producerea de aparatură electrocasnică şi accesorii de bucătărie. Dorind să facă viaţa mai uşoară familiilor, aceştia au creat maşina de tocat carne pentru a uşura munca gospodinelor şi a bucătarilor. Masina de tocat carne Oursson MG2012/OR vine cu un preţ mediu, accesibil mai ales pentru utilitatea sa, şi o garatnţie de 24 de luni cu posibilitatea de extindere.

Aspect  Oursson MG2012/OR

Această maşină de tocat carne a fost creată cu un format ergonomic, având o carcasă de culoare portocalie, dintr-un plastic de calitate, pentru a avea rezistenţă în timp, dotată cu accesorii de tăiere din oţel inoxidabil, iar tava de alimentare fiind confecţionată din  inox.  Dimensiunile sale sunt de 400 x 205 x 310 mm iar greutatea este de 3,2 kg. Poate fi aşezată pe orice blat din bucătărie, exact acolo unde crezi că-ţi este mai utilă, pentru prepararea periodică a oricărui tip de tocătură. Având aparatură electrică în bucătărie, vei demonstra oricărui musafir că esti o persoană modernă, care a uitat de metodele manuale pentru prepararea diverselor reţete. Pe suprafaţa carcasei se găsesc butonul de eliberare a unităţii pentru tăiere, un panou de control şi un loc de stocare a cablului.

Caracteristici Oursson MG2012/OR

Este o maşină de tocat carne cu o putere maximă de 1600 w şi o putere nominală de 200 w. Aceasta poate toca într-un minut o cantitate de 1,4 kg de carne, fiind dotată cu funcţia Reverse. Această funcţie are rolul de a remedia situaţiile când maşina de tocat se blochează din diverse motive.  Funcţia inversează direcţia de rotire a cuţitelor, orientând tocătura spre gura de intrare. Puterea motorului este un aspect foarte important, deoarece acesta reprezintă forţa şi rapiditatea cu care se toacă carnea. Pentru tocarea eficientă a diverselor ingrediente, aceasta a fost dotată cu diferite accesorii, cum ar fi, accesoriu pentru cârnaţi cu care poţi prepara cei mai gustoşi cârnaţi de casă, accesoriu pentru legume, o tavă de alimentare din inox şi un accesoriu pentru împingerea alimentelor către rotorul din interiorul maşinii de tocat. Având o carcasă rezistentă iar cuţitul şi sita din oţel inoxidabil, maşina de tocat este destul de eficientă şi de rezistentă.

oursson-mg2012-or-1600-w

Review  Oursson MG2012/OR

 Masina de tocat carne Oursson MG2012/OR a fost creată pentru a uşura munca în bucătărie a gospodinelor. Aceasta toacă într-un mod rapid şi eficient o cantitate considerabilă de carne şi legume, pentru diferite preparate, cu ajutorul cuţitului din oţel inoxidabil şi cu ajutorul sitelor care vin în trei dimensiuni diferite. Aceste dimensiuni ale sitelor oferă posibilitatea tocării cărnii şi legumelor la dimensiunile dorită. Puterea este dată de numărul de waţi pe care îi deţine. Design-ul este foarte modern şi colorat într-o nuanţă caldă. Are un preţ mediu şi acesta este dat de utilitatea pe care o deţine.

Pro: număr mare de waţi, rapiditate, sistem Reverse

Contra: nu deţine accesorii pentru tocat biscuiţi şi roşii