Candy GVC D813B-S – design elegant si performante foarte bune

Preț Candy GVC D813B-S

În general uscătoarele pentru rufe vin cu prețuri foarte mari, însă uscătorul Candy GVC D813B-S are un preț foarte accesibil, oferind și o garanție inclusă pentru o perioadă de 24 de luni. Produsul poate fi găsit pe platforma celui mai mare magazin online și în același timp comandat. Apoi produsul va ajunge direct la ușa ta.

Aspect Candy GVC D813B-S

Acest uscător pentru rufe a fost creat cu un design foarte atrăgător, așa cum sunt toate aparatele electrocasnice din gama Candy, cu o carcasă de culoare alb imaculat, având un hublou cu un diametru foarte mare și un panou pentru comenzi pe care este dispus un panou LCD, butonul pentru setarea programelor și logo Candy dispus pe partea stângă. Dimensiunile sale de 85 x 59.5 x 61 cm o fac să se încadreze în orice spaţiu din casă, fără să incomodeze.

Caracteristici  Candy GVC D813B-S

Uscătorul de rufe Candy GVC D813B-S este un produs electrocasnic cu încărcare frontală, având o capacitate de încărcare de 8 kg, ce face parte din clasa de eficiență energetică B și are un consum de energie electrică în program standard de 4,70 kW/h. Deține un număr de 18 programe și 2 funcții speciale, una de programare întârziată iar cea de-a doua de semnalizare acustică la terminarea programului. Nivelul de zgomot la centrifugare este de 69 DB, ceea ce denotă că este o maşină ideală pentru familiile cu copii mici, nivelul de zgomor al acestuia fiind destul de silenţios.  Durata unui program ponderat este de 114 minute, a unui program parțial este de 87 minute iar pentru programul de bumbac cu încărcare maximă este de 150 minute. Fiind dotată și cu funcții speciale de uscare,  acestea sunt: Easy Iron este un program scurt de 10 minute, conferind înmuierea țesăturii şi facilitând călcarea.  Mix & Dry este un program special, cu o durată presetată de 99 minute ce permite uscarea a 3 kg de rufe. Perfect Home, Rapid 40′ – permite finalizarea rapidă într-un interval de 40 de minute.  Refresh Program ce durează 20 de minte şi are rolul de a reîmprospăta rufele printr-un flux de aer rece, îndepărtând orice miros.  Shirts ce are o durată de uscare redusă considerabil şi  Woollens.

candy-gvc-d813b-s

Review Candy GVC D813B-S

Un uscător de rufe te ajută să usuci rufele în cel mai scurt timp, datorită programelor şi funcţiilor cu care a fost dotat. Dacă ai nevoie să te îmbraci cu ceva anume, dar consideri că ar trebui spălată şi uscată, ceea ce îi va luat un timp considerabil, uscătorul de rufe te poate scoate din impas. Uscătorul de rufe Candy GVC D813B-S este un tip de aparat cu încărcare frontală ce face parte din clasa de eficienţă energetică B, însemnând că are un consum mediu de energie electrică. Pentru a da eficienţă în uscarea rufelor, acest uscător de rufe a fost dotat cu funcţii şi programe speciale. Capacitatea de uscare a acestuia este de 8 kg la un ciclu de uscare. Ca o recomandare, pentru întreţinere şi pentru a da o viaţă mai lungă uscătorului de rufe,  filtrul de scame trebuie curăţat după fiecare spălare. Design-ul foarte modern, având o carcasă de culoare alb imaculat cu o linie tăiată pe orizontală, pentru a delimita cuva uscătorului de filtrul pentru scame. Este recomandată, în special familiilor cu mai mulţi membri, rezolvând în felul acesta problema cu spălatul, uscatul şi chiar călcatul, dacă foloseşti funcţia Easy Iron.

Pro: funcţii speciale, preţ accesibil

Contra: clasa de eficienţă energetică B