Asus G20BM-NL001S – OZN sau PC ?

Pentru cei care mi-au urmarit blog-ul stiu ca aveam in plan sa-mi cumpar un calculator, ei bine, vreau sa va zic ca mi-am luat un OZN, un OZN care stie sa faca multe, un calculator exact pe gustul meu, o configuratie puternica si un pret pe care l-am prins la promotie. Acum pot spune ca sunt multumit ca mi-am schimbat vechiul PC care nu mai facea fata photoshop-ului, jocurilor si aplicatiilor video, acum sunt in pas cu moda si cu tehnologia.

Pe langa configuratia care este destul de puternica, pot spune ca am fost atras si de design, acum va spun sincer ca altfel arata biroul meu cu noul pc de la ASUS, eleganta si rafinament, un calculator mult dorit care o sa zaca pe biroul meu inca, cativa ani.

Asus G20BM-NL001S aduce cele mai recente tehnologii si o configuratie foarte buna, discutam aici despre un procesor de ultima generatie, o memorie ram mai mult decat suficienta pentru mine si o capacitate de stocare suficienta pentru orice utilizator normal care nu-si arhiveaza muzica si filmele pe pc.

Asus G20BM-NL001S

Cand m-am hotarat sa-mi cumpar un PC am luat in considerare 2 aspecte, brand-ul si configuratia.

Brand-ul ASUS pare sa fie cea mai buna alegere pentru un laptop sau un calculator, un brand pe care il apreciez datorita fiabilitatii produselor dar si pentru simplul fapt ca in ultimii ani au dat dovada de un profesionalism iesit din comun, produse foarte fiabile, preturi foarte accesibile si suport pe cat se poate de normal.

Configuratia este pentru mine mai mult decat ce imi doaream, avem:

– procesor AMD A10-7800 ce vine cu o frecventa de 3500 MHz si cu tehnologia Turbo Boost care il poate duce la frecventa de 3900 MHz atunci cand este nevoie, tot in cadrul procesorului mai remarcam si cache-ul de 4 MB, un procesor rapid care poate duce foarte multe aplicatii in acelasi timp.

– memoria RAM este una din cele mai importante componente, cu cat este mai mare cu atat viteza de rulare este mai buna, aici discutam de 8 GB DDR3 ce are o frecventa de 1600 MHZ.

– placa video dedicata vine cu o capacitate de 2 GB si cu modelul R7 240 de la producatorul AMD, o placa video foarte buna pentru atat pentru jocuri cat si pentru aplicatiile de prelucrare foto/video.

– capacitatea de stocare este de 1 TB, asta te face sa zici ca ai spatiu sa depozitezi mii de molodii, sute de filme si o multime de aplicatii.

Asus G20BM-NL001S a fost o alegere inspirata. Voi ce calculator aveti/va doriti ?