HP All-in-One ProOne 400 – un nou model si o configuratie STRONG!

Producatorul HP lanseaza un nou All-in-One, este vorba de modelul ProOne 400, un pc cu performante foarte bune dar si cu un pret mai incantator. Dupa cum stiti, modelele All-in-One sunt destul de scumpe, este clar, o noua fita pentru birourile moderne si pentru cei care doresc ceva mai exclusivist, ceva care da o nota de rafinament, parca un mediu de lucru mult mai placut fata de un laptop cu diagonala de 15 inch.

Un All-in-One se poate duce si pana la pretul de 10.000 lei, insa modelul ProOne 400 este exact echilibrul perfect intre configuratie si pret, un raport pe care nu avem cum sa nu-l evidentiem daca dorim sa ne achizitionam un asemenea exemplar.

Pe langa design-ul exclusivist si elegant, vom adauga si o configuratie puternica, discutam aici despre un procesor de ultima generatie, un spatiu de stocare mai mult decat suficient si o memorie RAM numai buna pentru a rula tot ce ne dorim.

HP All-in-One ProOne 400 nu este un PC gaming asa cum ne dorim, insa pentru gama office este excelent, iar ca si un punct in minus il reprezinta lipsa placii video dedicate, insa acum intrebarea este „Cine isi cumpara un All-in-One pentru a se juca ?”.

HP All-in-One ProOne 400

Dupa cum am spus si mai sus, configuratia acestui All-in-One nu este una gaming, insa aduce cateva caracteristici demne de a putea face foarte multe lucruri la acest PC. Ca si configuratie, putem sa evidentiem cateva componente:

– procesor te ultima generatie, puternic si extrem de stabil, discutam aici despre Intel® Core™ i3-4160T ce vine cu o frecventa de 3100 MHz si cu un socket 1150, dimensiunea cache-ului este de 3 MB si aduce cele mai recente tehnologii: Intel® Hyper-Threading, Intel® Virtualization (VT-x), Intel® VT-x with Extended Page Tables (EPT), Intel® 64, Idle States, Enhanced Intel SpeedStep® Technology, Thermal Monitoring Technologies si Intel® Small Business Advantage.

– memorie RAM de 4 GB DDR3 ce vine cu frecventa de 1600 MHz, nu este o memorie foarte mare insa partea interesanta este ca avem ocupat un singur slot de memorie, asta inseamna ca ii mai putem adauga oricand inca 4 GB RAM pentru o suma destul de mica.

– spatiu de stocare de 500 GB, pentru mine este mai mult decat suficient iar pentru cei care doresc spatiu mai mare sa nu uite ca exista HDD-urile externe.

– conectivitate WiFi – desi este un PC nu avem cum sa nu remarcam ca vine cu acest tip de conexiune, asadar ne putem conecta la internet fara cablu de retea.

– ecran ce vine cu tehnologia touch screen, are o diagonala de 21.5 inch si vine cu tehnologia LED, asta inseamna un consum redus de energie si o claritate foarte buna a ecranului. De asemenea, nu avem cum sa nu mentionam ca vine cu rezolutia FULL HD, un ecran demn de un birou modern.