Laptop Asus NX500JK-DR027H – performante duse la extrem

Astazi prezentam unul din cele mai performante laptopuri de pe piata din Romania, este vorba de modelul Asus NX500JK-DR027H, un laptop pe care il putem aprecia fara nici un fel de problema atat pe partea de caracteristici, cat si pe partea de design.

Nu vreau sa ii laud prea mult pe cei de la Asus dar in ultima perioada chiar au facut o treaba excelenta cu noua serie de laptopuri, au venit pe cat se poate cu un design nou, cu caracteristici puternice si cu un pret mai mult decat interesant. Bineinteles ca performantele se platesc, asadar nu aavem un pret tocmai scazut pentru modelul prezentat astazi.

[alert-success]Vezi AICI pretul pentru Laptopul Asus NX500JK-DR027H[/alert-success]

Design-ul lui Asus NX500JK-DR027H este unul pe cat se poate de placut, daca pana acum eram obisnuiti sa avem carcase din plastic, ei bine, pentru acest model avem aluminiu, un aluminiu care face din acest model sa straluceasca, sa-l faca mai solid si mai fiabil, o carcasa pe care nu o vezi pe orice laptop.

Asus NX500JK-DR027H

Pe partea de caracteristici avem cu ce sa ne laudam pentru ca vine cu un procesor Intel® CoreTM i7 4712HQ ce are o frecventa de 2300 MHz, insa care poate ajunge fara nici un fel de probleme la frecventa de 3300 MHz, aceasta tehnologie se numeste Turbo Boost si se activeaza doar atunci cand procesorul este solicitat la maxim. La acest procesor mai putem remarca cele 4 nuclee si tehnologia procesorului 22 nm, este facut pe arhitectura Haswell si are un cache de 6 MB.

Display-ul chiar reprezinta un punct forte, diagonala este clasica de 15.6 inch insa avem o rezolutie 3840 x 2160 UHD ( 4K ) si cateva tehnologii remarcabile: Glare, Ultra Slim Design si Multi-touch Screen, astfel ne putem juca la fel ca pe o tableta, direct cu degetul pe ecran.

Capacitatea memoriei este de 8 GB si nu cred ca ne trebuie mai mult, cel putin 3-4 ani aceasta memorie este capabila sa deschida orice aplicatie.

Capacitatea de stocare nu este asa de mare cum va asteptati, practic au renuntat la marime si au adaugat un SSD de 256 GB, acesta tehnologie stim cu totii ce aduce in plus si cat de capabile sunt noile SSD-uri.

La aceste caracteristici nici nu avem cum sa spunem ca nu este un laptop gaming, plus ca mai putem aduga si faptul ca vine cu o placa video dedicata, este vorba de modelul GeForce GTX 850M ce are o capacitate de 2 GB.

LaptopUL Asus NX500JK-DR027H este ideal pentru cei pretentiosi.