Luna televizoarelor LG la eMAG – reduceri de pana la 35%

In fiecare luna cei de la eMAG ofera reduceri substantiale la o categorie de produse din gama de televizoare, de data aceasta au ales TV-urile de la LG, televizoare ce vin cu reduceri de pana la 35%.

Avem o multime de promotii si reduceri, fiecare televizor vine cu o oferta personalizata, vine cu un pret care te va face sa il achizitionezi. In continuarea articolului o sa va prezentam o lista cu cele mai interesante TV-uri pe care le-am remarcat din aceasta promotie.

Avem modelul LG 32LB550B care vine cu pretul de 999 lei, este un TV ce are o diagonala de 81 cm si un ecran IPS, desing-ul este foarte placut si pot spune ca este una din cele mai bune oferte ale lor.

Daca dorim un televizor de dimensiuni mari, atunci cu siguranta modelul LG 55LB630V este alegerea perfecta, un discount de 2000 lei, pretul initial fiind de 4999 lei, acum il puteti achizitiona la pretul de 2999 lei.

Tehnologia 3D este si ea la reducere, modelul LG 42LB671V vine cu un discount de 14% si are un pret final de 2399 lei.

Tehnologia OLED vine cu un discount de 5000 lei, este una din cele mai recente tehnologii si o regasim pe modelul LG 55EA970V, un televizor absolut remarcabil din toate punctele de vedere, o imagine impecabila si multe funcii pe care le pune la dispozitie producatorul LG.

Televizoarele curbate au inceput din ce in ce mai mult sa fie la moda, LG 55EC930V vine cu aceasta tehnologie, un TV ce are un discount de 2000 lei, un TV pe care l-am vazut si in realitate si pot spune ca merita cu siguranta fiecare cent.

In momentul scrierii articolului, regasim aproximativ 30 de televizoare la oferta, oferte care mai de care mai interesante.

Pentru cei ce vor sa achizitioneze un televizor sa tina cont si de aceste reduceri oferite de cel mai mare magazin online din Romania.