Aparat de aer conditionat Samsung Jungfrau-F AR12KABE Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display, Wi-Fi Control, Filtru S-Plasma Ion – oferta imbatabila

Dispozitivele inteligente ne inconjoara la fiecare pas, dar astazi nu doar telefoanele, ceasurile sau televizoarele pot dispune de functii inteligente, ci si aparatele de aer conditionat, precum sunt modelele Samsung, care dispun de functia de conexiune inteligenta. Un astfel de model este aparatul de aer conditionat Samsung Jungfrau-F AR12KABE Inverter.

Acesta va permite fie sa il porniti, fie sa il inchideti, atunci cand va aflati la o distanta de casa, prin simpla utilizare a unui telefon inteligent. De asemenea, este un aparat modern, cu un design atragator, avand un panou lucios de culoare purpuriu inchis.

Panoul de control al aparatului foloseste cantitati mici de energie atunci cand este oprit, pentru o reducere a consumului de energie cu 90 de procente mai mare decat in cazul aparatelor de aer conditionat conventionale. Inversorul inteligent Samsung va permite sa economisiti energie pana la 50%, spre deosebire de aparatele cu non-inversor, care nu pot mentine temperatura ideala fara sa opriti si sa porniti mereu compresorul.

O functie utila intalnita la acest aparat de aer conditionat este „Somn placut”, care asigura o ambianta confortabila in dormitorul dumneavoastra, printr-un sistem precis de control al temperaturii si reglajul automat al umiditatii aerului. Prin functia „Somn placut” veti reusi, de asemenea, sa economisiti energie cu pana la 36 de procente.

Samsung Jungfrau-F AR12KABE

Capacitatea de racire, dar si cea de incalzire, este de 12.000 BUT, iar clasa de energie la racire si la incalzire este de A++, avand o putere consumata de 990W la incalzire si de 970W la racire. Totodata, permite indepartarea umiditatii excesive din mediul dumneavoastra, iar prin viteza maxima in modul Turbo, se poate atinge rapid temperatura dorita.

In plus, este echipat cu sistemul de racire d’light de la Samsung, care verifica automat umiditatea si temperatura curentului de aer si le regleaza, pentru a se crea un ambient placut. Aerul este distribuit uniform in  camera, prin cele doua lame late de la Samsung, iar fluxul de aer acopera un unghi de 120 de grade pentru un confort sporit. De asemenea, doua lame distribuie aerul spre podea, la 90 de grade.

La aparatul de aer conditionat Samsung Jungfrau-F AR12KABE Inverter mai puteti aprecia filtrul impotriva alergiilor de la Samsung, care inlatura bacteriile si particulele de praf din aer. Sistemul Virus Doctor de la Samsung imbunatateste calitatea aerului din camera dumneavoastra, pentru a respira un aer sanatos si pur.

Avantajele oferite de acest aparat de aer conditionat Samsung sunt numeroase, fiind un model performant, care se remarca atat prin design, cat si prin functiile sale moderne.