Televizor LED Horizon, 106 cm, 42HL730F, Full HD – enjoy

Cateodata cumaram un televizor dupa brand, nici nu ne mai intereseaza caracteristicile lui, banuim ca daca este Samsung sau LG inseamna ca este bun, insa uneori aparentele inseala pentru ca avem TV-uri de la producatori de renume inca cu rezolutia HD, deci este posibil ca uneori sa ne luam teapa alegand dupa brand.

Horizon 42HL730F este acel televizor pe care l-am remarcat datorita pretului scazut, dar si specificatiile tehnice sunt de apreciat, un TV pe care il astept la oferta pentru al putea achizitiona, spun ca in momentul de fata avem pretul de 1599 lei, iar cand o sa scada cu siguranta voi face aceasta alegere. Ma astept sa scada cel putin 100 sau poate chiar 200 de lei, probabil in urmatoarea perioada voi avea reducerea de care am nevoie.

Gama 2015 de televizoare de la Horizon vin cu un design placut, elegant, cu o carcasa neagra si o rama extrem de subtire pe care abia o sesizam atunci cand ne uitam la televizor, un aspect putin „trendy” care te va duce mereu cu gandul la tehnologie.

Televizor LED Horizon, 106 cm, 42HL730F, Full HD

Nu, nu este un SMART TV asa cum credeati, este un TV fara internet, pe mine unul chiar nu ma intereseaza pentru ca atunci cand doresc sa-mi achizitionez un televizor am in vedere 4 aspecte:

– Display-ul care este un punct forte, vine cu o diagonala de 107 cm si cu rezolutia FULL HD, dispune de tehnologia Direct LED si mai putem evidentia contrastul dinamic 4000:1, luminozitatea 300 cd/m², unghiul de vizibilitate 178/178 grade si aspectul imaginii 16:9, astfel putem spune ca avem o calitate foarte buna a imaginii cu un contrast puternic si o luminozitate crescuta.

– Sunetul in principal ma intereseaza sa fie foarte bine optimizat, puterea sa zic ca nu prea ma intereseaza, dar totusi avem o putere de 2 x 6 W cu caracteristicile superioare ale sunetului: Dolby Digital Plus si Equalizer, asta inseamna un sunet clar pe care il putem seta dupa bunul plac, optimizat atat pentru filme cat si pentru muzica.

– Conectivitatea: aici ma intereseaza neaparat sa aibe 2 porturi HDMi pentru ca unul il folosesc sa conectez consola PS3, iar celalat il folosesc pentru laptop, rulez filme pe laptop si ma uit la televizor.

– Consumul de energie – in principal, televizoarele LED vin clar cu un consum redus de energie, iar Horizon 42HL730F la ce diagonala are un consum de doar 63 W.

Horizon 42HL730F este o alegere foarte buna, un raport dintre calitate si pret exceptional. Spor la cumparaturi.