ASUS X556UV-XX001D – Design Clasic. Culori Expresive.

 

Display ASUS X556UV-XX001D

Display-ul de tip LCD LED dispune de o diagonală de 15,6 inch, cu o rezoluție HD de 1366 x 768 pixeli, deținând caracteristica specială Glare, are rolul de a face ca imaginile să fie vii și puternice, cu unghiuri de vizionare mai largi și un contrat mult mai bun. Fiind dotat cu acest display performant, te poți bucura de imagini perfecte,  cu o vastă paletă de culori mult îmbunătățite și cât mai apropiate de natural.

Procesor ASUS X556UV-XX001D

Este dotat cu un procesor IntelCore i5 Skylake model 6200U, cu tehnologia 14 nm având  un număr de 2 nuclee. Frecvența  procesorului este de 2300 MHz și Turbo Boost până la 2800 MHz, deținând integrat un procesor grafic HD Graphics 520. Cu aceste caracteristici acest laptop oferă performanță în realizarea activităților zilnice  de la serviciu sau de acasă. Memoria RAM DDR4 are o capacitate de stocare de 4 GB, cu memorie integrată de 4096 MB având o frecvență de 2133 MHz,  pe un singur număr de sloturi. Hard Disk-ul de tip HDD are o capacitate de stocare impresionantă de 1 TB cu o viteză de rotație de 5400 rpm.

 [/aff_button]

Placa Video ASUS X556UV-XX001D

Placa video dedicată nVidia Ge Force 920 MX deține o memorie DDR3 cu o capacitate de 2048 MB, deținând tehnologia nVidia Optimus, ce oferă autonomie și performanță și în același timp are rolul de a reduce consumul de energie electrică.  Acest laptop ASUS a fost dotat cu unități de citire și scriere DVD RW, cu o cameră WEB VGA și cititor de carduri pentru SD.

Sistemul audio:  este destul de performant având un difuzor stereo și un microfon integrat. Sistemul stereo face ca sonorul să fie clar și distribuit uniform în eter. Înregistrările audio pot fi optimizate cu ajutorul setărilor, pentru a te putea bucura de o experiență audio performantă.

Comunicațiile: se fac prin rețea 10/100/1000, prin wireless 802.11 și prin Bluetooth 4.0. Aceste căi  de comunicații sunt tehnologii performante, putând să te bucuri  de conținut redat de pe alte dispozitive direct pe display-ul laptop-ului  sau invers. Conexiunile se fac prin porturile USB 2.0, USB 3.0, HDMI, VGA, RJ45, precum și un port de ieșire audio.

Bateria: este de tip Li Polymer, destinată acestui tip de laptop ASUS seria X. Această baterie suportă până la 700 de cicluri de reîncărcări, respectând cele mai înalte standarde de siguranță și performanță.

Design  ASUS X556UV-XX001D

 ASUS X556UV-XX001D este reprezentat de o carcasă modernă și foarte elegantă model slim, din plastic de culoare albastru închis. având dimensiunile de 382 x 25.5 x 256 mm și o greutate de 2,3 kg. Tinând cont de faptul că nu are o greutate foarte mare acesta poate fi purtat cu ușurință oriunde ai nevoie de el. Tastatura internațională numerică deține caracteristioca specială TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere 1 x USB Type-C. Pentru securitate acest laptop a fost dotat cu sistem de securitate Kensington Lock, iar pentru software s-a folosit sistemul de operare Free Dos.

Preț ASUS X556UV-XX001D

Prețul este accesibil și foarte convenabil, venind cu o garanție de 24 de luni cu posibilitatea de extindere de până la peste 2 ani. Poate fi cumpărat de pe una dintre cele mai mari platforme de magazine online din România.

asus

Review ASUS X556UV-XX001D

Un laptop cu un display frumos și elegant, deținând caracteristica specială Glare, model slim și având  o capacitate de stocare de 1 TB și procesor IntelCore i5 Skylake model 6200U. Acesta poate fi utilizat pentru lucru la birou sau acasă și poate îndeplini cu ușurință rolul  de gamer. Placa video cu tehnologia nVidia Optimus oferă o calitate a imaginii destul de performantă, cu culori vii și naturale. Comunicațiile se fac prin Wireless, Bluetooth precum și prin rețeaua 10/100/1000.

Argumente Pro: ușor de purtat, sistem de siguranță, model slim, procesor IntelCore i5 Skylake

Contra: nu deține tehnologii pentru display