Espressor automat Krups Espresseria Automatic EA8160 – creat cu recipient pentru lapte

Preț Krups Espresseria Automatic EA8160

Acest espresor eficient vine cu un preț rezonabil, la reducere și cu o garanție de 24 de luni, cu posibilitatea de extindere de până la încă 2 ani. Pentru prepararea în cel mai ușor mod a celei mai perfecte cafele negre sau a unui capuccino, espresorul automat Krups Espresseria Automatic EA8160, reprezintă alegerea ideală, deoarece este dotat cu recipient pentru lapte și sistem pentru spumare.

Aspect Krups Espresseria Automatic EA8160

Krups reprezintă o marcă germană de aparate electrocasnice, recunoscută la nivel european. Creat cu un design modern și compact, acest aparat automat pentru cafea deține o carcasă de culoare neagră cu dimensiunile de 245 x 330 x 365 mm, o râșniță metalică pentru măcinarea boabelor de cafea și o tavă detașabilă. Pe suprafața carcasei este dispus un panou LCD pentru setarea funcțiilor dorite. Dispus în orice bucătărie, indiferent de mărimea acesteia, va conferi  un stil modern al timpurilor prezente.

Caracteristici Krups Espresseria Automatic EA8160

Un aparat automat cu o putere de 1450 W, special conceput pentru prepararea cafelei de tip Ristretto sau cafea lungă. Dotat cu un rezervor de apă de 1,5 litri, acesta are o capacitate de umplere a unei singure cești. Compartimentul pentru cafea are o capacitate de 260 grame și o presiune de 15 bari. Noutatea la acest aparat automat pentru cafea este dispozitivul pentru lapte, special creat pentru cei ce obișnuiesc să bea cafea capuccino. Alimentarea se face cu boabe de cafea, ce ulterior, la pornirea programului, acestea vor fi măcinate. Dispune de un display LCD pe care sunt redate funcțiile și programele ce pot fi acționate, și anume funcția de setare a gradului de măcinare și  funcția de decalcifiere care deține un sistem de alarmă, ce face ca pictogramele să lumineze intermitent, în cazul în care senzorul simte nevoia de curățare.  Tava detașabilă poate fi scoasă și curățată ori de câte ori este nevoie. Rezervorul de lapte al acestui espresor este din inox, permițând păstrarea laptelui în condiții optime. Pentru spumarea densă a laptelui, acest dispozitiv trebuie folosit împreună cu capul pentru capucino. Râșnița metalică pentru cafea deține trei trepte de măcinare, oferind o cafea perfectă pe gustul tău. Pentru încălzirea apei s-a folosit sitemul de încălzire Thermoblock.

krups-espresseria-automatic-ea8160

Review Krups Espresseria Automatic EA8160

Espresorul automat Krups Espresseria Automatic EA8160 a fost conceput cu un design inovator având o carcasă rezistentă de culoare neagră pe care este dispus un panou LCD pentru redarea funcțiilor. Dispune de o putere de lucru de 1450 W și este un aparat automat de cafea, ce se alimentează cu cafea boabe. Măcinarea cafelei se face cu o râșniță metalică  ce se află încorporată în carcasa espresorului. Pentru alimentarea cu apă deține un recipient destul de încăpător, iar pentru încălzirea acesteia s-a folosit sistemul Thermoblock. Noutatea constă în dispozitivul pentru lapte, ce redă o spumă densă, creat fiind pentru cei ce obisnuiesc să bea capuccino. Atât pornirea cât și oprirea aparatului se fac în mod automat, acesta fiind dotat cu sistem de memorare a rețetei cafelei.

Pro: recipient pentru lapte, râșniță de cafea incorporată, sistem de încălzire Thermoblock.

Contra: nu deține capacitate pentru 2 cafele simultan.