Televizor Legend EE-T24 – cel mai mic pret

Preţ Legend EE-T24

Un televizor micuţ cu o diagonală de numai 61 cm, acesta vine cu un preţ la fel de mic şi mai mult decât atât la reducere. Pentru doritori, televizorul Legend EE-T24 se găseşte într-unul dintre cele mai mari magazine online din România. Deşi micuţ acesta se poate utiliza pe post de monitor sau pentru o consolă gaming. Garanţia acestuia este inclusă în preţ şi are o durată de 36 de luni.

Aspect Legend EE-T24

Pentru Design, Legent a creat acest televizor cu o carcasă ce este construită în totalitate din plastic de culoare neagră, având o ramă ce încadrează un display în culori senzaţionale, străcucitoare, de o claritate uimitoare. Cu aceste dimensiuni acesta poate fi încadrat în dormitor, în camera copilului sau într-o bucătărie, pe perete sau pe o comodă, deoarece acesta deţine un suport din inox.  Va da încăperii culoare şi strălucire.

Caracteristici Legend EE-T24

Legend EE-T24 este un Non Smart Tv, de tip LED şi are o diagonală de 61 cm în rezoluţia High Definition Ready cu rezoluţia ecranului de 1366 x 768 pixeli. Aspectul imaginii este de 16:9 şi are un timp de răspuns de 6,5 ms.  Unghiurile de vizibilitate foarte bune de 178/178 îţi dau posibilitatea de a privi din orice colţ al încăperii, fără ca imaginile să pară distorsionate.   Poate fi uşor de setat şi de utilizat, deoarece nu este un Smart Tv care să deţină tehnologii de ultimă generaţie. Pentru partea audio, televizorul a fost dotat cu un sistem audio integrat. Recepţia şi transmisia posturilor TV se face în format digital sau HD, având în dotare un player multimedia integrat şi un tuner digital integrat DVB T/C, precum şi slot CI+ , ieşire audio RCA, o intrare USB 2.0, o intrare pentru Scart şi 3 porturi HDMI.

res_8fc12dca52cf982c1b716f4d8a0ce6bb_450x450_rn0q

Review Televizor Legend EE-T24

Un televizor de dimensiuni reduse, având o diagonală de 61 cm, recomandat celor ce îşi doresc un televizor ieftin şi bun şi care nu sunt dispuşi să plătească foarte mult pentru tehnologie. Pentru design s-a folosit o carcasă de culoare neagră ce îi dă eleganţă şi poate fi dispus în dormitorul copiilor sau chiar într-o bucătărie. Stirile şi informaţiile le poţi vedea şi auzi chiar şi atunci când faci mâncare. Deşi nu este un Smart Tv acesta este foarte util şi foarte eficient mai ales că are cel mai mic preţ. Butoanele telecomenzii sunt aşezate intuitiv, putând să setezi cu uşurinţă programele sau emisiunile preferate. Nu deţine suport compatibil VESA, însă acesta poate fi cumpărat separat.

Pro: preţ scăzut, uşor de utilizat

Contra: nu este un Smart TV, nu deţine stand compatibil VESA