Beko BIR25400XMS – cu sistem de gatire 3D

Preţ Beko BIR25400XMS

Te-ai gândit vreodată să-ţi schimbi aragazul cu un cuptor încorporabil la care să prepari sau să coci diverse preparate? Datorită tehnologiilor şi a funcţiilor cu care a fost dotat, noul cuptor încorporabil Beko BIR25400XMS este capabil să facă toate acestea. Din punct de vedere financiar acesta vine cu un preţ foarte accesibil, la reducere şi beneficiind de o garanţie de 24 de luni inclusă în preţ, cu posibilitatea de extindere contra cost. Mai mult decât atât, la cumpărare vei beneficia şi de următoarele accesorii: o tavă pentru copt, o tavă adâncă pentru gătit, un raft telescopic şi un raft de sârmă.

Aspect Beko BIR25400XMS

În ceea ce priveşte design-ul, Beko BIR25400XMS deţine o carcasă din inox, cu partea frontală de culoare neagră pe care este inscripţionat logo Beko, dându-i o notă foarte modernă şi elegantă. Acesta a fost construit cu o linie modernă, dar în acelaşi timp simplă, deţinând un panou de comnadă touch control destul de intuitiv. Având dimensiunile de  59.5 x 59.4 x 56.7 cm acesta se încadrează perfect în mobilierul bucătăriei, dând acesteia cea mai stilată notă.

Caracteristici Beko BIR25400XMS

Alimentarea cuptorului încorporabil Beko BIR25400XMS se face la curent electric şi face parte din clasa de eficienţă energetică A. Are o capacitate destul de mare, de 72 de litri, controlul cuptorului făcându-se de la panoul digital. A fost dotat cu un număr de 12 funcţii pentru a putea prepara orice fel de reţetă culinară. Pentru performanţă, producătorul Beko a mai adăugat câteva funcţii speciale. Funcţia Surf este o tehnologie ce asigură un flux de aer fierbinte, ce pătrunde uniform în preparat, pentru a-l găti uniform şi omogen. Funcţia Split and Cook a fost creată din necesitatea de a economisi timpul destinat gătirii, prin faptul că se pot băga două preparate diferite în acelaşi timp în cuptor. Acest cuptor a fost creat cu un separator ce împarte spaţiul în două pentru a permite prepararea a două alimente diferite, iar temperatura diferă de la un spaţiu la altul. Funcţia Booster asigură economia curentului şi a timpului de preparare.  Cu tehnologia Nano Coating  curăţărea  cuptorului nu mai reprezintă o problemă, acesta asigurând autocurăţarea. Dacă te-ai săturat de prăjeli şi de grăsimi, atunci acest cuptor este ideal pentru preferinţa de a găti cu abur, dând preparatelor un gust savuros. Funcţia Pizza Cooking îţi prepară cea mai gustoasă pizza la tine acasă. Modul de gătire 3D permite operarea tuturor elementelor de încălzit, în acelaşi timp, asigurând gătirea a 3 preparate simultan.  Raftul este bazat pe sistemul telescopic, permiţând manevrarea tăvilor cu mai mare uşurinţă. Fiind dotat şi cu funcţia de decongelare, vei putea prepara alimentele imediat după ce le-ai scos de la congelator, iar cu funcţia Grill vei putea face la grătar cea mai savuroasă friptură.

beko-bir25400xms

Review Beko BIR25400XMS

Cuptorul încorporabil Beko BIR25400XMS face parte din noua generaţie de cuptoare, fiind dotat cu funcţii speciale bazate pe tehnologii inovatoare. Având un design deosebit de modern, cu o carcasă din inox cu partea frontală de culoare neagră, acesta va da bucătăriei o notă  şi un stil deosebit. Creat pentru a găti în cel mai uşor mod, Beko BIR25400XMS are funcţia de a reduce timpul de gătire şi de a prepara în acelaşi timp trei feluri de reţete culinare. La acest cuptor încorporabil ce se alimentează la curentul electric, se pot găti tot felul de preparate culinare. Nu trebuie decât să-ţi doreşti un cuptor încorporabil, pentru ca apoi totul să vină de la sine. Preţul său nu este foarte mare şi poate fi accesibil oricui.

Pro: funcţii speciale, funcţia de decongelare

Contra: clasa energetică A