LG F1496AD3 – dotata cu Tehnologia 6 Motion DD

Preţ LG F1496AD3

Maşina de spălat cu uscător LG F1496AD3  pune pe fugă prezenţa alergenilor din ţesături, datorită Ciclului Allergiene cu care a fost dotată. Preţul acesteia deşi este ceva mai mare decât în mod obişnuit, se justifică prin funcţiile şi tehnologiile cu care a fost dotată. Produsul se găseşte la unul dintre cele mai mari magazine online în domeniul electrocasnicelor.

Aspect  LG F1496AD3

Aceasta se bucură de un design model slim, ce deţine o carcasă de culoare albă, cu tamburul din oţel inoxidabil şi cuva din polipropilenă. Cu design-ul său sofisticat, va aduce casei tale o notă elegantă, mai ales că deţine un panou tactil de control, cu tip de afilaj LED. Dimensiunile sale de 85 x 60 x 55 cm o fac să poată fi dispusă în orice baie, pentru a putea fi racordată la sursa de apă şi de canalizare.

Caracteristici LG F1496AD3

Maşina de spălat LG F1496AD3 a fost premiată şi consacrată, deoarece timp de 2 ani a fost vândută cu precădere în toate colţurile lumii. Aceasta are tipul de încărcare frontală şi face parte din clasa de eficienţă energetică B. Deţine un număr de 8 programe de spălare şi 4 programe de uscare, având o viteză de centrifugare de 1400 rotaţii pe minut. Pentru performanţă în spălare aceasta a fost dotată cu câteva funcţii speciale şi cicluri de spălare. Ciclul Allergiene reuşeşte să elimine toţi alergenii uzuali de la praf sau de la animalele de companie prin Funcţia Sanitization care permite penetrarea ţesăturilor cu abur pulverizat, dezinfectând ţesăturile în profunzime, cu Funcţia Dissolution care are rolul de a dizolva alergenii desprinşi parţial de tesături şi cu  Removal care elimină toţi alergenii prin ciclurile de spălare şi de centrifugare. Fiind dotată cu motorul Inverter Direct Driver, face ca această maşină de spălat cu storcător, să aibă un număr redus de piese mecanice, aducând consum redus la energia electrică şi îmbunătăţind performanţa de spălare. Tehnologia 6 Motion DD, spală rufele prin mişcări optimizate pentru fiecare tip de ţesătură, evitând deteriorarea acestora. Serviciul Smart Diagnosis permite să apelezi linia de asistenţă telefonică pentru a stabili comunicaţia cu un computer. oferindu-ţi soluţii imediate în cazul unei avarii a maşinii de spălat. După spălare şi clătire, rufele sunt uscate aproape în totalitate, fiind numai bune de călcat.

lg-f1496ad3

Review LG F1496AD3

Maşina de spălat rufe cu uscător LG F1496AD3 deşi face parte din clasa de eficienţă energetică B, a fost dotată cu funcţii tehnologice avansate şi funcţii speciale eficiente. Acestea oferă cele mai eficiente spălări, pe tipuri de ţesături, distrugând şi eliminând toate bacteriile din ţesături şi de pe haine. Fiind dotată cu Ciclul Allergiene, cei cu probleme alergecice sau cu piele sensibilă la alergeni, pot sta liniştiţi, dacă deţin această maşină de spălat. Programele de spălare Sport şi Daily Wash, spală rufele fără a le stroarce, evitând astfel deteriorarea acestora. Programul Bumbac Eco spală rufele foarte eficient şi intensiv, asigurând economie de apă şi de curent. Cu funcţia 6 Motion DD poţi spăla toate ţesăturile de lână sau de mătase fără probleme, deoarece maşina de spălat va optimiza mişcările astfel încât hainele să nu fie deteriorate. Este recomandabilă tuturor celor care au probleme de sănătate sau copii, deoarece această maşină de spălat rufe cu uscător, va aduce un surplus de sănătate, rufele fiind spălate în cel mai igienic mod cu putinţă.

Pro: Tehnolohoa 6 Motion DD, funcţii speciale, ciclul Allergiene

Contra: clasa de eficienţă B