Televizor LED NODA,80 cm, 32DN6, HD – foarte ieftin

Ideal pentru un dormitor sau pentru o încăpere de dimensiuni mai mici, Televizorul LED NODA,80 cm, 32DN6, HD ce face parte din gama 2016, reprezintă o oportunitate pentru a-ţi petrece timpul liber în intimitatea casei tale, vizionând un film ce rulează la TV, un meci de fotbal sau o emisiune de divertisment, aşezat comod într-un fotoliu sau chiar întins în pat.

Acest nou Televizor cu diagonala de 80 cm se remarcă prin display-ul tip Direct Led, cu o rezoluţie de 1366 x 768 pixeli, ce redă imagini de înaltă claritate, un contrast dinamic performant High Contrast, cu o luminozitate de 1500 cd/m2 şi un timp de răspuns imediat de 9/20 ms, sistemul de culori PAL/SECAM oferă o gamă de culori vii şi naturale şi 6144 nuanţe graduale, având caracteristici superioare de imagine de 100 Hz, şi un unghi de vizibilitate de 180 de grade, caracterizate printr-o calitate vizuală excelentă, de cea mai înaltă performanţă. Recepţia şi transmisia se fac printr-un tunner digital DVB-T/C şi prin redare video, având un player multimedia integrat.

Are un design simplu şi elegant, asemănător Smart TV-ului, de culoare neagră şi o greutate de 8,3 kg.

Ecranul LED HD beneficiază de comutare automată între raportul de aspect al imaginii şi unghiul larg de vizibilitate de 180 de grade.

Sistemul audio 2 x 10 W, cu caracteristici superioare de sunet Dolby Digital , au o putere de ieşire a sunetului, de100 W.

Televizor LED NODA,80 cm, 32DN6, HD

Tunnerul digital recepţionează transmisiile TV digitale sau HD fără a mai avea nevoie să montezi decodorul extern. Având integrată funcţia pentru monitor, acesta îţi permite o conectarea rapidă, într-un mod simplu, a televizorului la computer sau laptop, prin portul digital HDMI sau prin portul VGA. Conţinutul multimedia poate fi redat prin player-ul multimedia integrat.

Poţi să îl montezi pe un mobilier tip comodă, datorită stativului detaşabil sau poate fi montat cu uşurinţă pe un perete, pe suportul standard de perete VESA.

Un avantaj important al acestui tip de televizor, este acela că are un consum de energie electrică foarte mic, ducând la mărirea eficienţei aparatului, şi care îl face preferat.

Datorită tehnologiei OLED cu care televizorul este dotat, acest dispozitiv nu costă mult, preţul său este unul foarte mic, putând fi cumpărat de oricine doreşte să cumpere un televizor performant cu bani puţini.

Dacă îţi doreşti să cumperi un televizor, dar nu ştii ce anume, îţi recomand televizorul LED NODA,80 cm, 32DN6, HD, pentru caracteristicile sale şi a preţului foarte scăzut.