Beko CN158230X, 520 l, Clasa A++ – Combina frigorifica cu volum foarte mare

Dacă te-ai săturat să tot vezi în bucătăria ta vechea combină frigorifică sau vechiul frigider, ei bine, acum îţi poti dota bucătăria cu noua combină frigorifică Beko CN158230X, 520 l, Clasa A++. Aceasta poate fi alegerea ideală pentru casa şi familia ta.

Combina are un design modern cu forme fluide şi este de culoare gri.

Tehnologia Neo Frost cu funcţiile Active Dual Cooling şi No Frost asigură condiţii eficiente de răcire şi de conservare a alimentelor, evitând formarea gheţii pe pereţii interiori, datorită curenţilor de aer rece, ce sunt distribuiţi uniform în interiorul combinei.

Clasa de eficienţă energetică A++ determină un consum redus de energie electrică, cu până la 29% , şi are un consum energetic anual de 318 kw şi o autonomie fără curent de 25 de ore.

Frigiderul este dotat cu un număr de 4 rafturi din sticlă şi un compartiment pentru legume şi fructe.

Congelatorul dispune de un număr de 2 compartimente, cu sistem de dezgheţare automată şi are o capacitate de congelare de 6 kg/24 de ore. Uşa frigiderului la interior are un număr de 4 suporturi pentru stricle şi borcane.

Beko CN158230X

Uşile combinei sunt reversibile cu deschidere standard pe partea dreaptă, şi are mânere verticale.

Dimesiunile combinei frigorifice sunt de 185 x 74 x 77 cm făcând să se încadreze perfect în orice bucătărie.

Are un volum net total de 520 l din care volumul frigiderului este de 400 l iar cel al congelatorului de 120 l.

Combina frigorifică Beko CN158230X este extrem de silenţioasă, având un nivel de zgomot de 44 dB.

Funcţia de ionizare a combinei frigorifice, reuşeşte să neutralizeze bacteriile, virusurile şi mirosurile neplăcute.

Filtrul activ de carbon anti-mirosuri asigură o igienă perfectă, eliminând mirosurile neplăcute. Garnitura de pe uşi, oferă etanşeitate şi conţine aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor.

În cazul în care uşa frigiderului rămâne deschisă mai mult de un minut, vei fi avertizat sonor de funcţia Buzzer. Controlul digital se face cu ajutorul afişajului electronic, ce permite setarea temperaturii atât pentru interiorul frigiderului cât şi pentru interiorul congelatorului.

Beko CN158230X este o combină frigorifică performantă, depăşind cu mult media aparatelor frigorifice din aceeaşi gamă, fiind performantă, foarte încăpătoare, dotată cu funcţii şi accesorii eficiente, cu un consum redus de energie electrică, şi foarte indicată pentru o familie numeroasă.

Preţul acestei combine frigorifice este ceva mai mare, însă calitatea inovatoare a aparatului poate face diferenţa. Ţi-o recomand cu toata încrederea.