Beko DBK 386 WDR+ – review si pret

Ca orice roman harnic, am strans ceva banuti si m-am hotarat sa imi cumpar un frigider. Sunt gurmand, hrana pentru mine nu este o nevoie ci o arta. Daca gatesc ceva ce imi place si mai vreau sa mananc si peste 2 – 3 zile acea arta culinara am pretentia ca aceasta sa fie la fel de proaspata ca atunci cand am preparat-o.

Pretentios din fire,dupa cum ati observat, am cautat prin magazine si pe internet o combina frigorifica pe masura pretentiilor mele.

Am gasit Beko DBK 386 WDR+ care are cateva functii extreme de interesante si importante.

Beko DBK 386 WDR+ are manerele acoperite cu un strat antibacterian si garniture pe usi montata pentru a oferi o inchidere etans care contine aditivi special ice previn formarea bacteriilor.

Functia Active Fresh “BlueLight” mentine legumele si fructele din cutia de legume proaspete si valoarea nutritive ridicata datorita luminii “Bluelight” care continua procesul de fotosinteza pe timpul depozitarii.

Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+

Pentru iubitorii de tehnologie Beko DBK 386 WDR+ vine cu Voice Recorder, cu display-ul incorporat pe usa combinei frigorifice poti inregistra si reda mesaje vocale prin care sa le spui celor dragi cat de mult ii iubesti sau ce sarcini au in ziua respective, timer(alarma) si ceas. Tot pe usa combinei frigorifice in exterior avem incorporat dozatorul de apa cu un system special pentru racirea si dozarea apei.

Beko DBK 386 WDR+ are 1 compresor, agent racire R600a, autonomie de 18 ore fara current si nivel de zgomot de 40 dB. Tin sa precizez ca acest model este silentios, primele zile il verificam sa vad daca functioneaza.

Trecand la caracteristici Beko DBK 386 WDR+ are volum net total de 331 l, clasa de eficienta energetic A+, volum net congelator de 87 l, volum net frigider de 244 l, volum brut total de 380 l, consum energetic 281 kWh/an. Acesta face parte din clasa superioara de eficienta energetica si este chiar spatios, modul de compartimentare oferind acestuia suficient spatiu pentru toate alimentele.

Frigiderul are 4 rafturi cu material din sticla, 7 suporturi pe usa din care 4 mici si 3 mari, sistem automat de dezghetare frigider, compartiment legume/fructe si compartiment unt/branzeturi.

Congelatorul are 3 compartimente, sistem manual dezghetare congelator, capacitate de 5 kg/24 h de congelare.

Asa cum am specificat si la inceput, pentru ca sunt o fire pretentioasa, am ales o combina frigorifica pe masura pretentiilor mele, am ales calitate si performanta la un pret rezonabil.