Arctic AK315P+ – combina frigorifica ECO

Mi-am cumparat combina frigorifica, dar inainte sa trec partea de descriere a combinei frigorigice sa va spun de ce am ales firma Arctic.

De cand ma stiu, am avut acelasi frigider, nu stiu cum o rezistat atatia ani, dar vreau sa va spun ca e inca functional, eu nu l-am schimbat pentru ca s-ar fi stricat ci pentru ca aveam nevoie de mai mult spatiu atat in frigider cat si in congelator dar repet frigiderul inca functiona bine.

M-am uitat pe internet ca tot omul cuprins de tehnologie si am gasit diferite firme si diferite tipuri de combina frigorifica.

La momentul deciziei, am cantarit si faptul ca frigiderul anterior era tot Arctic si a functionat foarte bine ani buni, cu cateva reparatii minore dar si intretinut bine. Vreau sa va spun ca frigiderul vechi este folosit acum de cativa studenti intr-un camin.

Combina frigorifica Arctic AK315P+, 276 l, Clasa A+, H 181 cm, Alb

V-am spus mai sus ca am ales combina frigorifica Arctic, am Arctic AK315P+ si sunt extrem de multumit de el.
Arctic AK315P+ are 2 usi are volum net total 276 l, volum net congelator 72 l, volum net frigider 204 l, volum brut total 294 l, consum energetic 268 kWh/an si clasa de eficienta energetica A+. Clasa A+ este o clasa superioara de eficienta energetica, conform standardelor europene.

Congelatorul are 3 compartiment si capacitate de cogelare de 3.5 kg/24 h. Frigiderul are 4 rafturi din sticla, 4 suporturi usa, compartiment de legume si fructe si compartiment de unt si branzeturi. Poti organiza eficient spatiul din frigider dar si de pe usa frigiderului, ori de cate ori ai nevoie, le poti pozitiona la diferite niveluri, in functie de marimea si volumul recipientelor sau alimentelor.

Nivelul de zgomot este de 30 dB oferind astfel un confort auditiv atunci cand petrci mult timp in bucatarie sau atunci cand ai un spatiu redus iar frigiderul este pozitionat in apropierea spatiului de dormit.

Arctic AK315P+ dispune de garnitura antibacteriana, aceasta pastreaza prospetimea si igiena alimentelor din frigider si de pe usa acestuia, impiedicand mucegaiul si asigurand un mediu optim in compartimentul frigorific, protejand astfel alimentele.

Numarul de compresoare este 1, clasa climatica SN-ST si are autonomie de pana la 18 ore fara curent.
Datorita faptului ca ma despart greu de obiectele pe care le folosesc de ani de zile trebuie sa ajung la anumite compromisuri uneori.

Si in acest caz am facut un compromis, am ales combina frigorifica Arctic AK315P+ in locul frigiderului vechi dar am pastrat firma.