Heinner HF-215A+ – Design ECO ergonomic

Locuiesc intr-o garsoniera cat o cutie de chibrituri. Din descriere va imaginati ca nu am mult spatiu la dispozitie dar am nevoie de un frigider. Din lipsa de spatiu nu pot sa imi i-au o cobina frigorific care sa imi ocupe jumatate din garsoniera, asa ca am cautat un frigider mic, elegant si cochet dar care sa dispuna de toate functiile necesare mie si sa nu faca mult zgomot deoarece am avut proasta inspiratie sa daram peretele de la bucatarie si sa fac arcada, tot din dorinta de a avea mai mult spatiu dar am uitat ca frigiderul de il aveam inainte face foarte mult zgomot si cateva zile m-a tinut treaz noaptea.

Nu v-am spus ce frigider mi-am luat, Heinner HF-215A+ la un pret mai mult decat rezonabil, zic eu.

Heinner HF-215A+ are design Eco ergonomic avand dimensiuni 144 x 55 x 55 (lxLxA cm), eu ii zic super slim si usa reversibila, pot sa o deschid cu ce mana am libera cu usurinta. Sa ne intelegem, am si frigider si loc sa ma misc prin casa.

Heinner HF-215A+

Frigider cu 2 usi cu volum net total de 215 l, volum net congelator de 45 l, Volum net frigider 170 l, volum brut total 218 l, clasa de eficienta energetica A+. Acesta mai dispune de 2 rafturi din sticla si compartiment de legume si fructe. Suficient pentru cat imi trebuie, imi incap si legumele si fructele pe care le mentine proaspete perioada indelungata si restul de mancarea gatita si ramasa.

Rafturile au rezistenta sporita, va spun ca am incercat si imi era frica sa nu se strice raftul, dar spre surprinderea mea acesta a rezistat.

Dupa cum spuneam am ceva probleme cu somnul, stresul zilnic imi provoaca aceasta problema si am nevoie de liniste ca sa ma pot odihni, Heinner HF-215A+ are nivel de zgomot de 43 dB. Va spun sincer ca nu il aud noaptea, mai repede aud in zilele de vara mustele de imi intra in casa decat acest frigider.

Ca orice om, imi place si mie curatenia dar nu imi place sa curat frigiderul, probabil si din cauza pozitiei incomode in care trebuie sa stau. Nu am de ales si il curat, am descoperit ca acest frigider are un design special conceput pentru o spalare usoara.

Ce pot sa imi doresc mai mult? Nu stau mult in pozitia incofortabila si termin curatenia in casa mult mai rapid.
Frigiderul Heinner HF-215A+ se potriveste perfect nevoilor mele!