Combina frigorifica BEKO DBK386WD+, pareri si detalii tehnice

Combina frigorifica BEKO DBK386WD+Combina frigorifica se numara printre aparatele electrocasnice principale pe care ar trebui sa le avem la indemana in bucatarie. De calitatea unei combine frigorifice depinde foarte mult si starea produselor alimentare pe care urmeaza sa le pregatim la cuptor sau direct in tigaie, fapt pentru care, astazi, avem pentru voi un model fabricat de catre turcii de la Beko. Beko este un producator foarte cunoscut la nivel mondial prin prisma dotarilor performante de care se bucura aparatele electrocasnice lansate sub acest brand, precum si din punct de vedere a atentiei pe care o acorda detaliilor. Achizitioneaza-l si familia ta va beneficia de toate aceste avantaje!

BEKO DBK386WD+ este o combina frigorifica incapatoare, economica si relativ ieftina in raport cu alte modele lansate de companiile concurente. Din pacate, nu a fost dotata cu un sistem automat de dezghetare a congelatorului, plusurile si minusurile sale urmand a fi explicate pe larg in cadrul acestui review!

Liniile ferme si aspectul simplu sunt caracteristicile care definesc design-ul acestui aparat electrocasnic. Singurul moment de intrerupere a albului continuu sub care vine „desenata” aceasta combina consta in logo-ul Beko, pe care il regasim in partea superioara. Usile reversibile ne lasa sa alegem intre sensul clasic de deschidere, spre partea dreapta, sau in sens opus, in functie de preferintele fiecarui utilizator.

Manerele usilor sunt dispuse vertical, fiind dotate cu un strat antibacterian. Garniturile acestora contin aditivi speciali ce ajuta la indepartarea bacteriilor ce se pot acumula pe parcursul utilizarii. Igiena este astfel asigurata atat la interior, cat si in exterior. Conform specificatiilor, combina are o capacitate de 331 de litri si masoara 201 x 59.5 x 60 cm.

SPECIFICATII TEHNICE

Nu mai putin de 7 suporturi prezente pe usa si alte 4 rafturi concepute din sticla imbraca interiorul frigiderului (capacitate 244 l), in timp ce congelatorul consta in 3 compartimente de dimensiuni generoase. Spre deosebire de congelator, frigiderul beneficiaza de aportul unui sistem automat de dezghetare. Suporturile de care aminteam sunt de marimi diferite, personalizate, pentru a putea aseza pe usa sticle, borcane, cutii de lapte si suc, alimente, etc.

Frigiderul este iluminat in interior, are un termostat reglabil si iese in evidenta, nu in ultimul rand, prin intermediul unui dozator de apa. Cu ajutorul acestui dozator veti avea apa rece la indemana in sezonul cald!

Congelatorul poate ingheta pana la 5 kg in 24 de ore si este dotat cu functia de super-congelare atat de necesara alimentelor care au nevoie sa fie depozitate la o temperatura foarte scazuta. Operatiunea de dezghetare a congelatorului se va realiza manual, din pacate.

Suporturile pentru oua si sticle, precum si tava pentru gheta, sunt accesoriile pe care le vom primi la pachet cu aceasta combina frigorifica. EKO DBK386WD+ are o autonomie de 18 ore si este incadrat in clasa A+ de eficienta energetica (267 kWh).

Aspecte pro si contra ale achizitionarii combinei EKO DBK386WD+

  • design elegant, pret accesibil si prezenta unui dozator de apa;
  • congelatorul nu a fost prevazut cu sistem de racire No Frost;