Combina frigorifica Arctic ANK366NF+, pareri si detalii tehnice

Combina frigorifica Arctic ANK366NF+Combina frigorifica Arctic ANK366NF+ este aparatul electrocasnic ce nu poate lipsi din locuinta voastra, in conditiie in care incorporeaza un frigider de dimensiuni generoase, precum si un congelator la care veti apela ori de cate ori aveti nevoie pentru a ingheta carne, fructe, legume sau orice altceva. Pretul accesibil, capacitatea mare de incarcare (frigider, respectiv congelator), consumul redus de energie si, nu in cele din urma, aspectul sau elegant sunt motivele care ne-au condus la aceasta recomandare!

Primul lucru pe care am dori sa il subliniem la acest aparat electrocasnic este sistemul full No Frost de care beneficiaza. Prin urmare, aceasta nu produce gheata pe peretii interiori si astfel veti fi scutiti de a-l dezgheta periodic. Cu toate acestea, o igienizare este binevenita oricand, pentru a se evita acumularea bacteriilor. Curatarea frigiderului se realizeaza intr-un mod foarte simplu: sertarele si rafturilor vor fi introduse direct in chiuveta, sub jetul de apa, in timp ce interiorul va fi sters fara probleme cu ajutorul unei banale lavete.

Sistemul full No Frost presupune in acelasi timp si un consum mai redus de energie electrica, cu aproape un sfert mai putin fata de modelele lansate in urma cu un deceniu. Clasa de eficienta energetica A+ se traduce printr-un consum anual de 331 kWh!

Combina Arctic ANK366NF+ este disponibila in oferta retailerilor online la cel mai mic pret de pe piata si poate ajunge la voi intr-un interval scurt de timp, cu precizarea ca transportul este inclus, iar garantia produsului se intinde pe o perioada de 3 ani.

Combina frigorifica analizata astazi face parte dintr-o serie noua de aparate electrocasnice lansata de Arctic, fiind fabricata in 2015. Functioneaza pe baza unui compresor silentios, ce se face cu greu auzit atunci cand este pusa in priza.

Frigiderul combinei este compus din trei rafturi si are o capacitate de aproximativ 231 litri. Rafturile sunt transparente, realizate din sticla si ajustabile. Pe usa gasim dispuse patru suporturi, printre caracteristicile combinei regasindu-se si iluminarea interioara pe baza de LED-uri, compartimentele pentru vegetale si sistemul antibacterian cu multiple roluri: mentine prospetimea alimentelor, impiedica aparitia mucegaiului, dar si a bacteriilor, respectiv a mirosurilor neplacute.

In compartimentul EcoFresh se mentine o temperatura constanta de 0 grade Celsius. EcoBreeze face posibila prelungirea timpului de conservare a alimentelor gratie distribuirii uniforme a temperaturii si umiditatii. Revenind la mirosurile deranjante ce apareau inevitabil pana acum in frigider, acestea sunt eliminate prin EcoDualBalance. Se evita astfel amestecul de mirosuri, in timp ce functia Holiday ne ajuta sa economisim energie electrica atunci cand suntem in concediu, iar in frigider au ramas putine alimente sau chiar deloc.

Congelatorul are un volum total de 90 de litri, poate ingheta pana la 4 kg in 24 h, fiind impartit in patru compartimente. Functia de super-congelare este, de asemenea, prezenta aici. Setarea temperaturii celor doua compartimente principale – frigider si congelator – se va realiza prin simpla accesare a display-ului electronic situat in partea superioara a combinei.

Concluzii

Va incurajam sa optati pentru combina frigorifica Arctic ANK366NF+ datorita urmatoarelor aspecte: functii moderne, consum mic de energie electrica, raport bun calitate-pret, functii moderne si design. Pe de alta parte, la capitolul minusuri trecem calitatea materialelor folosite la interior, care constau intr-un plastic ieftin.