Beko DBKEN386WD+ – combina frigorifica cu display electronic

Cum strang ceva bani, cum ma bag in magazin sau pe net si imi cumpar cate ceva. Consider ca banii investiti stau mai bine decat cei din buzunar pe care ii cheltui pe tot felul de chestii marunte de care ma folosesc doar pe moment si dupa nu mai am nevoie de ele. Asa ca investesc in casa, ba imi cumpar un pat, ba o masina de spalat , ba un frigider, depinde ce imi sare in ochi la omentul respectiv.

Ultima data cand am strans mai multi bani, mi s-a pus pata pe o combina frigorifica si anume Beko DBKEN386WD+ care are cateva functii extreme de interesante si importante.

Beko DBKEN386WD+ are manerele acoperite cu un strat antibacterian si garniture pe usi montata pentru a oferi o inchidere etans care contine aditivi special ice previn formarea bacteriilor.

Combina frigorifica Beko DBKEN386WD+, 321 l, Clasa A+, No Frost, H 201 cm, Alb

Trecand la caracteristici Beko DBKEN386WD+ are volum net total de 321 l, clasa de eficienta energetic A+, volum net congelator de 90 l, volum net frigider de 231 l, volum brut total de 361 l. Acesta face parte din clasa superioara de eficienta energetica si este chiar spatios, modul de compartimentare oferind acestuia suficient spatiu pentru toate alimentele .

Frigiderul are 4 rafturi cu material din sticla, 7 suporturi pe usa din care 4 mici si  3 mari, sistem automat de dezghetare frigider, compartiment legume si fructe si compartiment unt si branzeturi.

Congelatorul are 3 compartimente, sistem manual dezghetare congelator, capacitate de 6 kg/24 h de congelare.

Pentru iubitorii de tehnologie Beko DBKEN386WD+ vine cu Voice Recorder, cu display-ul incorporat pe usa combinei frigorifice poti inregistra si reda mesaje vocale prin care sa le spui celor dragi cat de mult ii iubesti sau ce sarcini au in ziua respective, timer(alarma) si ceas.

Tot pe usa combinei frigorifice in exterior avem incorporat dozatorul de apa cu un system special pentru racirea si dozarea apei.

Functia Active Fresh “BlueLight” mentine legumele  si fructele din cutia de legume proaspete si valoarea nutritive ridicata  datorita luminii “Bluelight” care continua procesul de fotosinteza pe timpul depozitarii.

Beko DBKEN386WD+ are 1 compresor, agent racire  R600a, autonomie de 15 ore fara current si nivel de zgomot de 40 dB. Tin sa precizez ca acest model este silentios, primele zile ma uitam sa vad daca functioneaza.

Sunt multumita cand fac investitii bune, mai ales cand ma folosesc cu placere de acele obiecte. Asa si cu Beko DBKEN386WD+, am facut cea mai buna investitie.