Beko DDEN507SWD+ – frigider cu doua usi si NO FROST

Stii vorba aia ca nu iti dai seama cat de important e un lucru decat dupa ce il pierzi. Asta e o vorba de despartire, sau ceva de genu,  dar se aplica de cele mai multe ori si la obiecte. Mai ales acele obiecte pe care le folosesti frecvent si care ti se pare normal sa le ai, atunci cand nu le mai ai, le simti lipsa sau chiar iti sunt indispensabile. Asa am patit cu frigiderul, s-a stricat si am zis ca nu ma grabesc sa imi cumpar altul deoarece am vrut un frigider bun si de ce nu la un pret mai mare, dar cum nu aveam bani pusi deoparte trebuia sa mai astept putin. In perioada de asteptare mi-am dat seama cat de indispensabil imi este un frigider.

Dupa o perioada de asteptare si luni cautari am gasit si mi-am cumparat frigiderul cu 2 usi  Beko DDEN507SWD+ util si practic.

Beko DDEN507SWD+ are volum net total de 435 l, clasa de eficienta energetic A+, volum net congelator de 85 l, volum net frigider de 350 l, volum brut total de 500 l si consum energeti de 350 kWh/an.Clasa energetica A+  face parte din clasa superioara de eficienta energetica.

Frigider cu doua usi Beko DDEN507SWD+,No Frost, 435 l, Clasa A+, H 193 cm, Silver

Frigiderul are 3 rafturi cu material din sticla, 7 suporturi pe usa din care 4 mici si  3 mari, sistem automat de dezghetare frigider, compartiment legume/fructe si compartiment unt/branzeturi.

Congelatorul are 2 compartimente, sistem manual dezghetare congelator, capacitate de 6 kg/24 h de congelare.

Beko DDEN507SWD+ are manerele acoperite cu un strat antibacterian si garniture pe usi montata pentru a oferi o inchidere etans care contine aditivi special ice previn formarea bacteriilor.

Functia Active Fresh “BlueLight” continua procesul de fotosinteza pe timpul depozitarii acestea isi pastreaza valorile nutritive iar datorita luminii “Bluelight”  legumele  si fructele din cutia de legume se mentin proaspete.

De asemenea aceasta are functie de ionizare.  Aerul din interioul aparatului este mentinut curat, astfel alimentele pot fi pastrate pentru o perioada mai lunga de timp., astfel neutralizand bacteriile si microorganismele care genereaza mirosurile neplacute in interiorul frigiderului.

Beko DDEN507SWD+ are ventilator incorporat. Datorita ventilatorului montat in compartimentul racitor, aerul rece va fi distribuit uniform in interiorul aparatului si totodata va asigura performante mai bune de racire.

Dupa cum va spuneam si la inceput, am descoperit cat de important este un frigider in viata de zi cu zi a fiecarei familii, confortul pe care acest frigider mi-l ofera este de neinlocui.