Beko DDEN517WD+ – frigider performant cu foarte multe functii

Ca sa vezi, cand ai ghinion il ai, asa ca trebuie sa te inveti sa traiesti cu ghinionul si sa mergi mai departe. Am avut ghinionul de a mi se strica frigiderul, nimic iesit din comun, ma si asteptam sa se strice cate ceva prin casa, dupa cum spuneam, am ghinion. Dar nu e nici o problema pentru ca luam altul, nu putem sta prea mult fara frigider. Bineinteles cand ma apuc de cautat pe internet, cade netul, glumesc acum, netul nu a cazut dar eu am nevoie de frigider.

Am gasit Beko DDEN517WD+ care are cateva functii extreme de interesante si importante.

Beko DDEN517WD+ are manerele acoperite cu un strat antibacterian si garniture pe usi montata pentru a oferi o inchidere etans care contine aditivi special ice previn formarea bacteriilor.

Functia Active Fresh “BlueLight” mentine legumele  si fructele din cutia de legume proaspete, iar   datorita luminii “Bluelight” care continua procesul de fotosinteza pe timpul depozitarii acestea isi pastreaza valorile nutritive.

Frigider Beko DDEN517WD+, No Frost, 440 l, Clasa A+, H 191.5 cm, Alb

Beko DDEN517WD+ are ventilator incorporat. Datorita ventilatorului montat in compartimentul racitor, aerul rece va fi distribuit uniform in interiorul aparatului si totodata va asigura performante mai bune de racire.

De asemenea aceasta are functie de ionizare.  Aerul din interioul aparatului este mentinut curat, astfel alimentele pot fi pastrate pentru o perioada mai lunga de timp., astfel neutralizand bacteriile si microorganismele care genereaza mirosurile neplacute in interiorul frigiderului.

Acest frigider are 1 compresor, autonomie de 15 ore fara current si nivel de zgomot de 40 dB. Tin sa precizez ca acest model este mai mult decat silentios, primele zile verificam sa vad daca functioneaza.

Trecand la caracteristici Beko DDEN517WD+   are volum net total de 440 l, clasa de eficienta energetic A+, volum net congelator de 90 l, volum net frigider de 350 l, volum brut total de 500 l. Acesta face parte din clasa superioara de eficienta energetica si este chiar spatios, modul de compartimentare oferind acestuia suficient spatiu pentru toate alimentele .

Frigiderul are 3 rafturi cu material din sticla, 7 suporturi pe usa din care 4 mici si  3 mari, sistem automat de dezghetare frigider, compartiment legume/fructe si compartiment unt/branzeturi.

Congelatorul are 2 compartimente, sistem manual dezghetare congelator, capacitate de 6 kg/24 h de congelare.

Am ghinion, dar din 100 de momente ghinioniste mai apare si care un moment norocos, asa s-a intamplat cu acest frigider, a fost un moment extrem de norocos de care acum ma bucur din plin.