Beko HS23753 – lada frigorifica cu pret rezonabil

Ma tot batea sotia la cap sa ii cumpar lada frigorifica, ca are nevoie sa puna alimentele si zarzavatul si alte legume la congelat si nu mai are loc in congelator. Ea spune ca alimentele congelate sunt mai bune si isi pastreaza mai bine toate calitatile nutritive.

Eu am crezut-o pe cuvant chiar daca nu am nici o problema cu zarzavatul pus la pastrat in sare si i-am cumparata lada frigorifica Beko HS23753 si va spun ca am liniste acum in casa.

Beko HS23753 are 1 compresor,  volum net total 350 l, clasa de eficienta energetica A++, consum energetic  234 kWh/an si 4 cosuri de sarma.

Recunosc ca eu m-am uitat ca aceasta lada frigorifica sa aiba un consum mic, clasa A++  face parte din categoria superioara a eficientei energetice.

Lada frigorifica Beko HS23753, 350 l, Clasa A++, Alb

Hai sa va spun de ce sunt incantat de lada frigorifica Beko HS23753,  vin de la serviciu obosit iar sotia mea nca mai gateste, normal eu imi doresc sa stau linistit putin, ea observa ca am ajuns acasa si ma trimite repede sa mai cumpar morcov sau telina pentru ca nu mai avem in casa iar cel pus la pastrat in congelator s-a terminat si daca tot sunt imbracat. Visul meu de a sta linistit s-a dus, iar eu trebuie sa fug la magazin ca doar gateste pentru mine, iar cum eu nu sunt acasa sa o ajut macar atat pot face. Ei bine, dupa prima luna dupa ce am cumparat lada frigorifica Beko HS23753 si am umplut-o cu tot felul de bunatati, vin acasa si cum sunt obisnuit cand intru pe usa intreb daca mai are nevoie de ceva de la magazin sa cobor sa cumpar, am auzit pentru prima data „ Nu ca am in lada frigorifica”. Acum stau linistit putin cand ajung acasa dupa munca.

Imi place mult prajitura cu mure, din pacate sotia mea face doar cand e sezonul, pentru ca nu are incredere in murele congelate de la magazin, iar mure nu gasesti proaspete decat in sezon.

Acum sotia mea pune pungi cu mure la congelat in lada frigorifica si mi face prajitura preferata ori de cate ori am pofta, si nu numai, orice vreau si am pofta am la dispozitie indiferent de sezon si vreau sa va spn ca toate sunt pastrate foarte bine iar gustul nu e cu mult diferi fata de atunci cand sunt proaspete.

Cu Beko HS23753 am multumit-o si pe sotia mea dar sunt si eu multumit.