Beko Functie PET WMB 51232PT – masina de spalat cu A++

Cautarea masinii perfecte de spalat, zici ca il caut pe Fat Frumos sau pe Alba ca Zapada. Nu e asa greu sa caut o masina de spalat, prima care este pe placul meu, aia o iau. Dar ce te faci cand mai multe sunt pe placut tau? Dai cu banul? Nu. Cauti sa vezi ce utilitati si ce programe are. Asta e cea mai usoara modalitate de a diferentia masinile de spalat.

Si uite asa am dat si mi-am si cumparat Beko Functie PET WMB 51232PT, nici prea scumpa, nici prea simpla. Simpla si utila!

O sa va descriu ce functii si ce programe are masinia de spalat Beko Functie PET WMB 51232PT ca sa o descoperiti si voi.

Aceasta masina de spalat are tipul de incarcare frontal, este de dimensiuni 84x60x50(lxLxA cm), are tip de afisaj LCD, material cuva din polipropilena si al tamburului din otel inoxidabil. Ce este deosebit la aceasta masina de spalat este afisajul LCD care ofera o anumita elegant acesteia.

Beko Functie PET WMB 51232PT are capacitatea de incarcare de 5 kg, viteza de centrifugare 1200 rpm(rotatii pe minut) dar poate fi reglata iar clasa de eficienta energetic A++, ceea ce inseamna, conform standardelor europene, aceasta face parte din categoria superioara in ceea ce priveste consumul de energie dar si al calitatii spalarii.Beko Functie PET WMB 51232PT

Sa stiti ca Beko Functie PET WMB 51232PT un numar de 11 programe de spalare dar nu este greu de folosit deoarece programele sunt destinate sa ofere o curatire eficienta a hainelor in functie de tipul tesaturii si nu numai.

De exemplu, programul de spalare Dark Care ofera o protectie sporita hanelor de culori inchise prevenind decolorarea.

Alte programe folositoare sunt: program prespalare, functie PET, Dark Care, program bumbac, program lana, program sintetice, program consum redus energie, program Mix.

Unul din programele de spalare care pe mine ma ajuta in mod special este cel baby protect, am pielea extrem de sensibila si fac alergie la detergent, asa ca trebuie sa clatesc foarte bine hainele ca detergentul sa nu ramana in tesatura. Acest program ma ajuta, deoarece are un sistem special de clatire care indeparteaza detergentul din tesatura.

In ceea ce priveste functiile masinii Beko Functie PET WMB 51232PT, acesta detine: Sistem electronic de control al balansului, selector centrifugare, sistem de reglare a consumului, protectie impotriva inundatiilor. La inceput m-a amuzat functia de protectie impotriva inundatiilor dar consider ca este utila.

Masina de spalat Beko Functie PET WMB 51232PT este utila in orice gospodarie .