Beko WMY71033LMB3 – masina de spalat rufe cu clasa A+++

Eu nu cred ca exista o masina de spalat buna si alta rea, toate sunt bune si toate functioneaza chiar foarte bine, toate spala si toate storc. Difereanta o fac functiile si programele de spalare si nevoia fiecaruia. De exemplu, daca eu am nevoie de o masina de spalat care sa aiba functia Anti-alegic, normal ca imi caut masina cu aceasta functie sau o masina de spalat Baby proof.

Dupa cum spuneam fiecare trebuie sa aleaga dupa placul lui, eu am ales Beko WMY71033LMB3.

Beko WMY71033LMB3 are tipul de incarcare frontal cu o capacitate de 7 kg, material cuva din polipropilena, material tambur din otel inoxidabil si dimensiuni 84x60x50(lxLxA cm).

Masinile de spalat Beko sunt au rezistenta nichelata, ceea ce asigura o mai buna protectie importiva coroziunii cu 40% mai putina depunere de calcar pe rezistenta. Aceste performante asigura cresterea duratei de viata de pana la 100 ori si elimina consumul suplimentar de energie.

Beko WMY71033LMB3

Eficienta energetica a masinii de spalat Beko WMY71033LMB3 este A+++, ceea ce inseamna ca este superioara atat in consumul de energie cat si al eficientei. Iar viteza de centrifugare fiind 1000 rpm(rotatii pe minut) asigura protectie la stoarcere.

Din cele 15 programe de spalare pe care Beko WMY71033LMB3 le are cele mai folosite de mine sunt Baby Protect este un program des folosit de mamici si nu numai, este un program care foloseste o tehnica speciala de clatire pentru a nu ramane urme de detergent in tesatura hainelor, este util si persoanelor cu piele sensibila sau alegica. Dark Care, imi protejeaza hanele inchise la culoare, cele sintetice si cele din bumbac de decolorare, mai ales in sezonul rece cand toata lumea stie ca obisnuim sa folosim mai mult imbracamintea de culoare inchisa.

O sa va spun cate ceva si despre functiile acestei masini de spalat care mi se par importante.

Masina de spalat Beko WMY71033LMB3 are 4 functii speciale care vin in ajutorul necunoscatorului in materie: tehnologie AquaFusion, sistem automat de reglare a consumului de apa, sistem electronic de control al balansului, sistem control exces apa. Tin sa mentionez ca aceasta masina de spalat are si  dispozitiv pentru detergent lichid si sistem de blocare a butoanelor in timpul functionarii.

Ce ma ajuta in mod special este programul special de camasi. Natura serviciului ma face sa fiu mereu inbracat la 4 ace.

Dupa cum spuneam, daca consideri ca masina Beko WMY71033LMB3 este pe placul tau nu ezita sa o achizitionezi.