Beko RCNA340E20XP – se vinde foarte repede datorita raportului dintre calitate si pret

Preț Beko RCNA340E20XP

Producătorul turc de produse electronice și electrocasnice, vine pe piața din România cu noua combină frigorifică Beko RCNA340E20XP cu preț destul de acceptabil, iar acum la reducere. Acest produs se găsește pe platforma online a unui dintre cei mai mari retaileri din România.

Aspect Beko RCNA340E20XP

Beko RCNA340E20XP are un aspect inovator, cu o carcasă din inox de culoare argintie, având dimensiunile de 175.4 x 59.5 x 65 cm. Sistemul antiamprentă protejează suprafața carcasei de urmele de degete, lăsate ori de câte ori deschizi frigiderul. În felul acesta combina frigorifică se păstrează curată o perioadă mai lungă de timp. Pe partea frontală a ușii frigiderului se evidențiază un panou de tip LED pe care sunt afișate temperatura și câteva informații.

Caracteristici Beko RCNA340E20XP

Combina frigorifică Beko RCNA340E20XP beneficiază de tehnologia No Frost atât pentru frigider cât și pentru congelator. Volumul net total al acesteia este de 302 litri, cu volumul frigiderului de 205 litri și volumul congelatorului de 97 litri. Face parte din clasa de eficiență energetică A+, conferindu-i un consum redus de energie electrică de până la 24 % și având un consum energetic anual de 304 W. Frigiderul este dotat cu un număr de 4 rafturi din sticlă securizată și un compartiment pentru legume și fructe. Ușa la interior deține un număr de 3 suporturi pentru a putea depozita diverse recipiente și sticle. Congelatorul este dotat cu un număr de 3 compartimente spațioase pentru congelarea alimentelor. Sistemul de dezghețare atât pentru frigider cât și pentru congelator, se face în mod automat, nemaifiind nevoie de decongelare manuală. Sistemul de răcire este de tip Neo Frost iar în cazul unei pene de curent, combina frigorifică are o autonomie de până la 21 de ore. Nivelul de zgomot foarte redus de 43 dB îl face foarte silențios. Pentru performanță în utilizare Beko RCNA340E20XP a fost dotat cu funcția de super-congelare ce permite înghețarea unei cantități mai mari de alimente, funcția de super-răcire ce asigură răcirea imediată a alimentelor perisabile, filtru împotriva mirosurilor cu rolul de a neutraliza mirosurile din interiorul frigiderului, sistem antibacterian cu rolul de a neutraliza bacteriile, sistem de avertizare sonor în cazul în care ai uitat ușa deschisă și funcția de ionizare Ion Guard, cu rolul de a ioniza și de a activa ventilatorul din interior, pentru circulația și filtrarea aerului.

beko-rcna340e20xp

Review Beko RCNA340E20XP

Sub marca Beko, combina frigorifică cu seria RCNA340E20XP se diferențiază prin capacitatea de depozitare a alimentelor, prin designul ergonomic și în special prin tehnologiile eficiente și performante de răcire, care reprezintă elementul principal. Este asigurat sistemul de răcire Neo Frost care a fost gândit pentru a menține prospețimea alimentelor, dotat cu tehnologia  Inverter a compresorului. Gradele de temperatură optimă pot fi setate de pe display-ul de tip LED aflat pe suprafata ușii frigiderului. Ergonomia se concretizează prin design, prin flexibilitatea rafturilor, precum și prin confortul în utilizare. Tehnologiile implementate asigură înghețarea alimentelor și păstrarea lor în cele mai sigure condiții, fără umezeală, fără bacterii și fără mirosuri. Este recomandabil oricui își dorește un aparat electrocasnic inteligent, cu tehnologii noi și la cel mai mic preț.

Pro: tehnologia No Frost, design deosebit, preț convenabil

Contra: clasa A+