Candy GC4 1061D3 – dotata cu 18 programe de spalare

Preţ Candy GC4 1061D3

Aparatele electrocasnice cu brandul Candy sunt asamblate într-o uzină din Rusia şi sunt exportate pe pieţele din Europa, Noua Zeelandă, Australia şi Japonia. Maşina de spălat rufe Candy GC4 1061D3 se remarcă prin clasa de eficienţă energetică A+++, care aduce un consum foarte redus de energie electrică, apă şi detergent. Preţul acesteia este destul de convenabil, mai ales că produsul vine însoţit de o garanţie de 24 de luni.

Aspect  Candy GC4 1061D3

Maşina de spălat rufe Candy GC4 1061D3 are un design ergonomic, cu o carcasă de culoare albă, model slim, foarte robustă şi cu canturile rotunjite. Pe partea frontală se remarcă un hublou cu diametrul destul de mare, iar deasupra în partea stângă se află sertarul pentru detergent, ce are dispus pe el logo-ul Candy. În partea dreaptă se află butonul pentru setarea programelor, având dispuse de jur împrejuri pictogramele cu funcţiile de spălare,  iar pe mijloc se distinge un panou de tip LED. Dimensiunile sale de 60 x 40 x 85 cm o fac să poată fi dispusă în orice baie, aproape de sursa de apă şi de canalizare.

Caracteristici Candy GC4 1061D3

Maşina de spălat rufe Candy GC4 1061D3 este un tip de produs cu încărcare frontală, având o capacitate de încărcarea rufelor de 6 kg. Viteza de rotaţie pentru stoarcerea rufelor este de 1000 de rotaţii pe minut, destul de eficiente ca să elimine apa în totalitate. Pentru centrifugare aceasta a fost clasificată cu clasa de eficienţă energetică B. Clasa de eficienţă energetică A+++ pe care o deţine la spălare, asigură cel mai mic consum de energie electrică. La spălare, aceasta are un consum de energie electrică de 0,79 kw/oră, cu un consum anual de 196 kw şi un consum de apă de 8900 de litri. Dotată cu un număr impresionant de 18 programe de spălare, spălarea rufelor se face în cel mai eficient mod, pe categorii de ţesături pentru a nu produce deteriorări. Nivelul de zgomot la spălare este foarte redus, acesta fiind de 58 dB, iar la centrifugare este ceva mai mare de 75 dB. Programul standard de spălare Rapid, asigură o spălare eficientă la o temperatură scăzută a apei, intr-un interval de timp de 30 de minute. Programul lână spală rufele eficient fără a deteriora ţesătura. Cu programul Manual se pot spăla rufele ce în mod normal nu pot fi spălate la maşina de spălat. Înainte de a seta programarea întârziată, încarcă maşina de spălat cu rufele murdare şi detergentul praf, apoi setează în funcţie de preferinţa ta, programarea de spălare putând fi amânată cu până la 24 de ore.

 candy-gc4-1061d3

Review Candy GC4 1061D3

Brandul italian Candy este destul de cunoscut pe piaţa românească, datorită produselor electrocasnice destul de bune şi eficiente. Maşina de spălat Candy GC4 1061D3 este foarte eficientă, asigurând spălarea rufelor pe diverse categorii de ţesături. Dotată cu 18 programe de spălare şi funcţii eficiente, aceasta spală rufele lasându-le curate, albe şi fără nicio urmă de detergent. Clasa de eficienţă energetică A+++ reprezintă atu-ul forte, deoarece aceasta este cea mai înaltă clasă de eficienţă, asigurând consum redus la energia electrică, la apă şi la detergent. Se recomandă a fi cumpărată de cei ce îşi doresc o maşină de spălat eficientă, cu un consum redus la consumabile şi care să nu coste foarte mult.

Pro: clasa A+++, 18 programe, funcţii speciale

Contra: nu deţine