Combina frigorifica LG GBB59PZRVS – evaporă umezeala

Preț GBB59PZRVS LG

Compania olandeză LG vine pe piață cu o nouă inovație a combinelor frigorifice, cu sistem  No Frost. Grație acestei tehnologii inteligente, combina frigorifică se răcește rapid doar prin folosirea curenților de aer rece. Raportul dintre calitate și preț al combinei frigorifice LG  GBB59PZRVS este foarte bun.

Aspect GBB59PZRVS LG

LG  GBB59PZRVS vine creeat cu un design foarte simplu și în același timp foarte modern. Cu o carcasă din inox, de culoare argintie, acesta are o notă de eleganță deosebită. Dimensiunile  sunt de 190 x 60 x 66.5 cm, cu mânere integrate pe ușile cu deschidere standard pe dreapta și reversibile, fiind ușor de adaptat spațiului bucătăriei.

Caracteristici GBB59PZRVS LG

LG  GBB59PZRVS este o combină frigorifică cu sistem de răcire No Frost atât pentru frigider cât și pentru congelator. Volumul net total al acesteia este de 300 litri, din care volumul frigiderului este de 225 litri iar cel al congelatorului este de 75 de litri. Aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având un consum redus de energie electrică, consumul anual al acesteia fiind de 228 W. Frigiderul este dotat cu un număr de trei rafturi din sticlă rezistentă la șocuri și un compartiment pentru legume și fructe. Ușa frigiderului deține trei rafturi pentru sticle și borcane și un spațiu pentru unt și brânză. Congelatorul este dotat cu un număr de trei compartimente, având o capacitate de congelare de 9 kg în 24 de ore. Sistemul tehnologic Multi Air Flow are rolul de a distribui uniform curenții de aer rece în tot spațiul frigiderului, asigurând răcirea optimă a alimentelor, indiferent de locul în care sunt poziționate. Dacă uiți ușa deschisă, sistemul de avertizare te anunță printr-un zgomot sonor. Funcția Smart Diagnosis permite remedierea oricărei defecțiuni cu o mai mare ușurință, datorită faptului că reprezentanții centrului de asistență LG diagnostichează prin telefon orice problemă s-ar ivi, economisind timp și reprezemtând  o cheltuială în minus. Pentru răcire aceasta face parte din clasa climatică SN-T cu agent de răcire R600a și având un nivel de zgomot de doar 16 dB.

lg-gbb59pzrvs

Review GBB59PZRVS LG

Combina frigorifică LG  GBB59PZRVS vine dotată cu sistem de răcire Total No Frost, tehnologie ce face ca aerul rece să circule și umezeala să fie evaporată. Neexistând posibilitatea să se formeze gheață pe pereții frigiderului, alimentele sunt păstrate în condițiile unui mediu rece și uscat. Alimentele astfel depozitate pot fi păstrate o perioadă mult mai lungă, evitând formarea mucegaiului sau a bacteriilor.  Dotat cu compresor Inverter, ce revoluționează nucleul frigiderului, sunt asigurate economia de curent electric, durabilitate în timp și controlul eficient și optim al temperaturii. Design-ul cu care a fost creeat îi dă eleganță și dispus în orice bucătărie va da acesteia o notă modernă și revoluționară.

Pro: tehnologie Total No Frost, Multi Air Flow

Contra: clasa A+