Beko RCNA400E20ZB – cu tehnologia No Frost si cu pret bun

Preţ Beko RCNA400E20ZB

O combina frigorifica care are un preţ avantajos, care vine la reducere,  ideală fiind pentru bucătăriile mai mari si în general moderne. Beko este o companie turcească, producatoare de aparatura electronică şi produse electrocasnice, iar calitatea produselor stă în instoria acestei companii care a luat fiinţă în anul 1955. În momentul de faţă această combină frigorifică se poate cumpăra de la unul dintre cele mai mari magazine aflat pe platforma online.

Aspect  Beko RCNA400E20ZB

Este impozant şi foarte elegant, cu o carcasă de culoare crem, cu panou de afişaj de tip LED, având dimensiunile de 201 x 59.5 x 65 cm, uşi reversibile cu mâner integrat şi iluminare interioară. Cu aceste dimensiuni se încadrează perfect într-o bucătărie dând acesteia stil şi eleganţă. Această combină frigorifică este ideală pentru o familie cu mai mulţi membri, datorită volumului pe care îl deţine.

Caracteristici  Beko RCNA400E20ZB

Această combină frigorifică are un volum net total de 354 litri, cu volumul net total a frigiderului de 257 litri şi volumul net total a congelatorului de 97 litri, deţine sistemul No Frost atât pentru frigider cât şi pentru congelator şi face parte din clasa de eficienţă energetică A+, având un consum energetic anual de 348 W. Pe lângă dotări aceasta a fost prevăzută cu funcţie superioară de super congelare, funcţie de super răcire, funcţie împotriva mirosurilor, sistem antibacterian, sistem de avertizare pentru uşa deschisă şi funcţie de ionizare ionGuard. Deţine sistem de răcire Neo Frost şi are o capacitate de congelare de 5 kg de produs în 24 de ore. Nivelul de zgomot de 43 W,  o face destul de silenţioasă. În cazul unei pene de curent această combină frigorifică, are o autonomie de până la 20 de ore, fără curent.

beko-rcna400e20zb

Review

 Combina frigorifica Beko RCNA400E20ZB este dotată cu un număr de 3 compartimente şi un compartiment special Ever Fresh+ pentru frigider şi  cu sistem de dezgheţare automat. Congelatorul deţine un număr de 3 compartimente cu sistem de dezgheţare automat şi un compartiment special O grade.  Alimentele sunt păstrate în siguranţă deoarece deţine sistem antibacterian şi funcţie împotriva mirosurilor, reprezentând un filtru activ de carbon cu rolul de a elimina mirosurile. Are un aspect plăcut şi un design deosebit, fiind ideal pentru bucătăriile de dimensiuni mai mari. Sistemul de răcire No Frost atât pentru frigider cât şi pentru congelator, asigură răcirea eficientă în toate compartimentele combinei frigorifice. Uşile au deschidere standard pe partea dreaptă, fiind reversibile pentru a le adapta după nevoile fiecăruia şi au mânere încorporate. Avertizarea sonoră se activează în momentul în care ai uitat uşa frigiderului deschisă. Clasa de eficienţă energetică A+ asigură un consum redus cu până la 24 % energie electrică.

Pro: capacitate mare, sistem No Frost, funcţii speciale

Contra: Nu deţine compresor Inverter