Semineu Viena – cu focar electric 3D Dimplex DF3220-EU si sunet

Preţ Semineu Viena Dimplex DF3220-EU

Cu un aspect deosebit de frumos, Semineul Viena – cu focar electric 3D Dimplex DF3220-EU si sunet, vine cu un preţ accesibil celor care îşi doresc un cămin confortabil şi călduros. Atunci când vântul şuieră afară, iar ploaia te ţine la fereastră, nu există pur şi simplu nimic mai bun decât un şemineu frumos cu sunet cald. Adăugarea de caracter, farmec şi căldură locuinţei tale, face din aceasta loc fantastic şi un sentiment confortabil indiferent de vremea de afară. Fondat în anul 1973, Dimplex devine cel mare producător mondial de încălzire electrică. Preţul Semineului Viena – cu focar electric 3D Dimplex DF3220-EU vine la reducere şi se află în stocul celui mai mare magazin online.

Aspect Semineu Viena Dimplex DF3220-EU

Cu un design foarte atrăgător, de culoare nuc castan şi dimensiunile de 120 x 154 x 57 cm, acesta se pretează unei case cu o suprafaţă mai mare. Reprezintă combinaţia perfectă dintre confort, calitate şi fiabilitate. Trebuie precizat faptul că fiind electric, nu emană emisii de carbon. Semineul Viena dispus în casa ta, va da acesteia un aspect de patina timpului, iar efectul de flacără şi fum va crea cel mai realist efect, datorită tehnologiei moderne.

Caracteristici Semineu Viena Dimplex DF3220-EU

Acesta este un produs din gama şeminee electrice pentru interior şi este recomandabil pentru încăperi de până la 110 mc, având o putere maximă de până la 2200 w. Acest şemineu a fost dotat cu două trepte de putere, una de 1800 w şi a doua de 2200 w. Din dotările sale mai fac parte un termostat de cameră reglabil, pentru setarea temperaturii dorite, un termostat de siguranţă, siguranţă de protecţie în caz de supraîncălzire şi o telecomandă pentru setare funcţii la distanţă. Pentru a avea eficienţă în funcţionare acesta beneficiază de tehnologii precum OptiFlame , Multifire , LedLogs , RealLogs , Brick Effect. Tehnologia OptiFlame reprezintă efectul de flacără ce poate fi redată şi reglată cu ajutorul telecomenzii. LedLogs reprezintă lemnele ceramice pe care stă flacăra iar efectul sonor este acela de lemne care ard în sobă, putând fi oprit cu o simplă apăsare de buton. Alimentarea se face la o tensiune de 220 V.

semineu-viena-dimplex

Review Semineu Viena Dimplex DF3220-EU

Spre deosebire de lemn şi de arderea cărbunelui, peretele electric nu necesită montare anti-incendii, nu necesită coş de fum, astfel încât poate fi montat oriunde în casa ta. Având instalat un surround va reda fidel sunetul produs de lemnele care ard în foc. Tehnologia patentată a flăcărilor, a fumului şi a sunetului produs, oferă un efect realistic, ce poate fi ajustat cu ajutorul telecomenzii din dotare. Puterea maximă oferă posibilitatea încălzirii unei suprafeţe mari de locuinţă. Fiind dotat cu sisteme de siguranţă, acesta nu prezintă niciun pericol pentru tine sau pentru copilul tău. Design-ul oferă eleganţă şi un stil de patina timpului, amintind de vremurile de demult. Este recomandabil celor ce îşi doresc un confort deosebit pe perioadele reci ale toamnei sau ale iernii.

Pro: Nu trebuie montată instalaţie pentru incendii, nu scoate fum, dispune de tehnologii inovatoare.

Contra: preţ putin mare