Star-Light 40DM3000 – Culori uimitoare si contrast deosebit

Secretul succesului acestui televizor LED Star-Light,  40DM3000 constă în preţul pe care îl are. Cei de la Star Light au reuşit să se afirme destul de mult pe piaţa românească, datorită produselor electrocasnice şi a acestor  televizoare din gama 2016. Îndeplinind şi funcţia de monitor acesta este recomandat şi pentru consola de jocuri sau pentru PC. Preţul deşi este destul de mic, vine totuşi cu reducere şi garanţie de 24 de luni, cu posibilitatea de extindere.

Aspect LED Star-Light,  40DM3000

Acesta este un model ultra slim şi poate reprezenta alegerea perfectă pentru locuinţa ta. Dotat cu o carcasă de culoare neagră cu dimensiunile de 927 x 545 x 90 mm şi o ramă ce încadrează perfect display-ul care te încântă cu coloristica sa. Greutatea sa este de 8 kg şi dispus pe perete va da o notă de eleganţă şi stil oricărei încăperi. Poate fi instalat pe peretele sufrageriei sau într-un dormitor sau de ce nu pe o comodă, aşezat pe suportul cu două picioare de culoare neagră ce se îmbină perfect cu carcasa.

Caracteristici  LED Star-Light,  40DM3000

Star-Light,  40DM3000 este un Non Smart Tv  de tip LED cu funcţia de monitor şi face parte din gama 2016.

Audio: Sistemul audio este  de tip Stereo iar sunetul este redat de cele două boxe încorporate, ce au o putere a sunetului de 2 x 10 W.

led-star-light-100-cm-40dm3000Video: Diagonala ecranului este de 100 cm în rezoluţia Full HD de 1920 x 1080 pixeli, oferind un contrast nativ de 3000:1 şi o luminozitate a ecranului de 250 cd/mp. Cu aceste caracteristici contrastul nativ este foarte bun, redând detalii vizuale precise. Cu Full HD şi rezoluţia 1920 x 1080 pixeli, frecvenţa de refresh este de 50,60 sau 120 MHz, imaginile reactualizându-se complet pe ecran, la fiecare frecvenţă pe fiecare fracţiune de secundă, adică la frecvenţa de 120 MHz imaginea se reactualizează de 120 de ori pe secundă. Aspectul imaginii este 16:9, având unghiuri de vizualizare de 178/178 grade. Star-Light,  40DM3000 asigură imagini la cel mai înalt grad de calitate, în culori strălucitoare şi cât mai apropiate de natural.

Recepţie/transmisie: Pentru recepţia şi transmisia programelor Tv acesta a fost dotat cu un tuner digital de tip DVB T/C  deţinând o intrare pentru antenă şi una pentru redare video, având integrată caracteristica specială Player multimedia integrat.

Conectori: Foarte uşor de conectat la anumite dispozitive şi fiind foarte adaptabil, acesta vine echipat cu conexiunea Slot CI+, o intrare PC D-sub 15 pini, o intrare USB 2.0, o intrare pentru componente, o intrare scart RGB, o intrare pentru căşti minijak şi 3 porturi HDMI.

Review

Dacă esti pasionat de emisiunile sportive,  îţi plac emisiunile de divertisment sau esti un mare cinefil,  atunci descoperă magia culorilor şi a contrastului deosebit oferit de  Televizor LED Star-Light, 100 cm, 40DM3000 Full HD. Având un timp mic de răspuns, de doar 6 ms, imaginile sunt succedate cursiv, creand impresia de realitate. Unghiurile de vizualizare îţi oferă posibilitatea de a privi către ecranul televizorului din orice colţ al încăperii. Carcasa foarte subţire, ultra slim, face să dea încăperilor un aspect modern şi elegant. Beneficiind de cele mai importante porturi, se poate conecta mult mai uşor la alte surse.

Argumente Pro: imagini clare, unghiuri bune de vizualizare, preţ foarte bun

Contra: nu este Smart TV