Combina frigorifica Beko RCNA400E20ZX – Compartiment zero grade

Preţ Beko RCNA400E20ZX

Combina frigorifică Beko RCNA400E20ZX are un preţ avantajos, ţinând cont de dotările şi de tehnologiile  pe care le deţine. Preţul, deşi nu este foarte mare vine totuşi la reducere şi beneficiind de o garanţie de 24 de luni, cu posibilitatea de extindere de până la încă 2 ani. Compania producătoare Beko scoate pe piaţă produse cu tehnologii şi funcţii inovatoare, de calitate, deja cunoscute la noi în ţară. Combina frigorifică  Beko RCNA400E20ZX poate fi vizionată şi cumpărată de pe platforma unuia dintre cele mai mari magazine online.

Aspect  Beko RCNA400E20ZX

Design-ul a fost creat cu o carcasă cu linii fine, simple şi fluide din inox cu antiamprentă, pentru a nu lăsa urme vizibile de degete pe suprafaţa acesteia. Pe uşa frigiderului se află un panou LCD pe care se poate seta temperatura frigiderului. Având o înălţime impunătoare de 201 cm şi dimensiunile  59.5 x 65 cm aceasta se potriveşte unei bucătării de dimensiuni mai mari, dar se poate încadra perfect şi într-o bucătărie de dimensiuni mai mici. Pentru acest lucru combina frigorifică a fost dotată cu uşi cu deschidere standard pe dreapta, dar reversibile pentru a le putea adapta în funcţie de necesitate. Mânerele sunt dispuse orizontal încorporate.

Caracteristici Beko RCNA400E20ZX

Un aparat frigorific de tip combină ce are un volum net total de 354 litri, cu volumul net total al frigiderului de 257 litri şi volumul net total congelator de 97 litri. Făcând parte din clasa de eficienţă energetică A+, consumul energetic anual al acesteia este de 346 kw iar  capacitatea de congelare este de 5 kg în 24 de ore.   Frigiderul este dotat cu 3 rafturi din sticlă şi un compartiment pentru legume şi fructe, deţinând funcţia  Ionizare IonGuard cu rolul de a neutraliza bacteriile şi microorganismele din interiorul frigiderului.  Congelatorul a fost dotat cu un număr de 3 sertare, cu funcţia Compartiment 0 grade care permite comutarea din congelator în frigider şi invers. Uşa frigiderului a fost dotată cu un număr de 4 suporturi.  Tehnologia NeoFrost asigură cele mai bune condiţii de păstrare a alimentelor. Cu ajutorul sistemelor separate de răcire Active Dual Cooling şi No Frost în cele două compartimente, fructele, legumele şi verdeţurile se menţin proaspete mai mult timp. Pentru a avea siguranţă şi eficienţă, această combină frigorifică a mai fost dotată cu funcţiile super-congelare, super-răcire, filtru împotriva mirosurilor şi sistem antibacterian. În cazul unei pene de curent, aceasta are o autonomie de până la 20 de ore, iar nivelul de zgomot este de 43 DB.

beko-rcna400e20zx

Review  Beko RCNA400E20ZX

Aparatul frigorific reprezintă o utilitate pentru orice familie, asigurând păstrarea alimentelor în cele mai bune condiţii de conservare. Combina frigorifică Beko RCNA400E20ZX este un astfel de aparat, deţinând funcţiile speciale Ionizare IonGuard, Compartiment 0 grade şi tehnologiile  No Frost, Neo Frost Active Dual Cooling. Filtrul activ de carbon elimină mirosurile şi protejează împotriva bacteriilor, făcând ca alimentele să fie păstrate în cele mai bune condiţii. Face parte din clasa de eficienţă energetică A+, ceea ce înseamnă că are un consum de energie electrică destul de redus. Nivelul de zgomot redus face ca motorul combinei frigorifice să nu fie sesizat în timpul funcţionării. Un design atrăgător, cu o carcasă din inox şi panou LCD.

Pro: Tehnologii Neo Frost, No Frost, capacitate mare, compartiment zero grade, design modern.

Contra: Nu deţine disperser pentru apă.