Espressor automat Krups Espresseria Automatic EA8155 – simte aroma cafelei proaspete

Preț Krups Espresseria Automatic EA8155

Creat pentru a da plăcere, Espresorul automat Krups Espresseria Automatic EA8155 vine cu un preț destul de avantajos comparativ cu funcțiile cu care este dotat. Garanția inclusă la achiziționarea produsului este de 24 de luni, cu posibilitatea de extindere de până la 2 ani. Poate reprezenta cadoul ideal pentru o persoană dragă, iubitoare de cafea. Marca Krups pentru aparatele electrocasnice, a fost fondată în 1946 de către germanul Robert Krups.

Aspect Krups Espresseria Automatic EA8155

Espresorul automat pentru cafea Krups Espresseria Automatic EA8155 are un design compact, cu o carcasă de culoare roșie, având dimensiunile de 245 x 330 x 365 mm. Poate fi așezat oriunde în bucătărie, pentru a fi folosit în modul cel mai ușor. Râșnița pentru boabele de cafea este confecționată din metal iar tava este detașabilă. Pe carcasă este dispus un diplay LCD pentru setarea tipului de preparat de cafea, alegerea limbii, unitatea de măsură, dată, ceas, oprire automată, pornire automată, duritatea apei și filtru. Indiferent de modelul bucătăriei tale, acest aparat automat pentru cafea, va da acesteia un aer inovator și un stil modern.

Caracteristici Krups Espresseria Automatic EA8155

Este un aparat automat pentru prepararea cafelei de tipul Ristretto, Espresso, cafea lungă și deține o putere de 1450 W. Capacitatea rezervorului este destul de mare, de 1,7 litri, capacitatea fiind de o ceașcă. Compartimentul pentru cafea este de 260 grame, având o presiune de 15 bari. Alimentarea se face cu boabe de cafea, care ulterior sunt măcinate, în momentul în care pornești butonul pentru prepararea cafelei. Ca fiecare aparat de calitate, si acest expresor a fost dotat cu sisteme și funcții speciale și anume: râșniță, autocurățare, sistem decalcifiere, setare cantitate cafea și setare grad măcinare. Sistemul este alcătuir dintr-un cap de picurare, nivel pentru ejecția cafelei, element de încălzire, o mufă hidraulică și un sistem de control electronic a temperaturii. Cu ajutorul tehnologiei Thermoclock se poate seta temperatura optimă de preparare a cafelei. În momentul în care s-a depus mai mult calcar, acesta deține un sistem de alerta inteligent care te anunță printr-un sistem de lumini intermitente a tuturor pictogramelor de pe display-ul LCD.

krups-espresseria-automatic-ea8155

Review  Krups Espresseria Automatic EA8155

Acest espresor reprezintă o utilitate pentru cei ce sunt obișnuiți să bea cafea zi de zi. Dimineața, după ce te trezești, nu trebuie decât să apeși pe butonul de pornire și acesta își face treaba singur, timp în care tu te poți îmbrăca și aranja. Dotat cu o interfață intuitivă acesta este ușor de utilizat, mai ales că deține funcția de memorare pentru două rețete alese de tine, cu nivelul de tărie ales tot de tine. Pentru o vizibilitate mai bună și ușurință în funcționare, panoul LCD este situat în partea de sus a carcasei de culoare roșie. Pentru a putea acționa funcțiile, butoanele sunt inscripționate cu pictograme. Pentru o temperatură optimă a cafelei, acest Espressor automat Krups Espresseria Automatic EA8155 a fost dotat cu tehnologia Thermoclock.

Pro: deține tehnologia Thermoclock, oprire/pornire automată, deține râșniță de cafea, ecran LCD.

Contra: nu deține capacitate pentru 2 cești de cafea.