Beko RCNA400E30ZW – cu functia de ionizare Ion Guard

Preţ Beko RCNA400E30ZW

Combina frigorifică Beko, vine cu o nouă serie RCNA400E30ZW, din clasa frigorifică A++, care oferă economie la consumul curentului electric, cu tehnologie şi funcţii speciale si un design elegant şi foarte modern. Preţul acestuia este destul de acceptabil, mai ales că este redus şi oferă o garanţie de 24 de luni, cu posibilitatea de extindere.

Aspect Beko RCNA400E30ZW

O combină frigorifică frumoasă şi elegantă, cu o carcasă de culoare argintie, nuanţa Silver având dispus frontal, un panou cu display LCD şi logo Beko. Cu o înălţime de peste 2 m, dimensiunile acesteia fiind  de  201 x 59.5 x 65 cm, poate fi dispusă în orice bucătărie, mai ales că mânerele sunt reversibile şi poate fi încadrată chiar şi într-o bucătărie mai mică, orientarea acesteia făcându-se în funcţie de spaţiul disponibil.

Caracteristici Beko RCNA400E30ZW

Această combină frigorifică a fost dotată cu sistem de răcire atât a frigiderului cât şi a congelatorului, tehnologia No Frost. Acest sistem însemnând de fapt „fără gheaţă”, răcirea făcându-se pe bază de curenţi de aer rece. Volumul net total al combinei Beko, este de 379 litri, cu volumul net al frigiderului de 257 litri şi volumul net al congelatorului de 122 litri. Face parte din clasa de eficienţă energetică A++ şi oferă un consum anual de 274 kw. Frigiderul a fost dotat cu un număr de 3 rafturi din sticlă securizată, un compartiment pentru legume şi fructe, precum şi funcţia Ever fresh, care păstrează legumele şi verdeţurile în stare proaspătă şi de extremă vitalitate, evitând efectul de ofilire a acestora. Sistemul de dezgheţare se face automat, ceea ce reprezintă un avantaj. Congelatorul a fost dotat cu un număr de 3 compartimente având o capacitate de congelare de 5 kg în 24 de ore. Ca şi frigiderul, şi acesta se dezgheaţă în mod automat, atunci când este cazul. Funcţia congelatorului de super congelare te ajută să îngheţi într-un timp foarte scurt alimentele care sunt perisabile la căldură. Funcţia de super răcire a frigiderului te ajută de asemeni să răceşti alimentele în cel mai scurt timp. Filtrul împotriva mirosurilor, va îndepărta orice urmă de miros de mâncare iar funcţia împotriva bacteriilor va păstra alimentele în cele mai sigure condiţii, îndepărtând orice urmă de bacterie. Funcţia de ionizare Ion Guard,  neutralizează bacteriile şi microorganismele din interiorul frigiderului, astfel încât alimentele pot fi păstrate o lungă perioadă de timp.  Acesta vine dotat cu accesorii de tipul suport pentru sticle, suport pentru ouă şi tavă pentru gheaţă. Deţine un singur compresor foarte puternic, iar în cazul unei pene de curent aceasta are o autonomie de până la 20 de ore. Nivelul de zgomot al acestei combine frigorifice este foarte redus, fiind de doar 40 dB.

beko-rcna400e30zw

Review Beko RCNA400E30ZW

Combina frigorifică Beko cu seria  RCNA400E30ZW deţine tehnologia No Frost, răcirea făcându-se pe bază de curenţi de aer rece şi face parte din clasa de eficienţă energetică A++, oferind consum redus de energie electrică. Pentru eficienţă în funcţionare a fost dotată cu sistemele Ion Guard si Ever Fresh, pentru ca alimentele să fie păstrate în cele mai sigure condiţii, chiar şi pentru o perioadă mai lungă de păstrare. Funcţiile antimiros şi antimicrobian oferă siguranţă alimentelor, îndepărtând orice urmă de miros şi acţionând practic ca un scut împotriva bacteriilor. Deţine o autonomie de până la 20 de ore în cazul întreruperii curentului electric. Iluminarea interioară se face cu sistemul LED, oferind o iluminare omogenă şi eficientă. Pentru design, Beko aduce inovaţie oferind eleganţă, confort şi uşurinţă în utilizare. Beko RCNA400E30ZW este recomandat oricărei familii care îşi doreşte tehnologie şi eficienţă în păstrarea de maximă siguranţă a alimentelor.

Pro: tehnologia No Frost, funcţia Ion Guard, Ever Fresh, clasa A++

Contra: preţ