Dirt Devil Rebel 54HE – curatare eficienta si usoara

Preţ Dirt Devil Rebel 54HE

Totul a început în garajul dintr-o curte din Cleveland, Ohio. Philip A. Geier a creat una dintre primele companii de aspiratoare din lume, PA Geier Company în anul 1905. Au curăţat manual metalul ani de zile şi pe măsură ce compania a crescut, a crescut şi funcţionalitatea acestora,  lansând imediat două divizii. Una pentru aspiratoare şi una pentru mixere, uscătoare de păr şi maşini de spălat.  Astăzi Dirt Devil produce, vase de curăţare rapidă, aspiratoare, canistre şi multe alte aparate pentru curăţare. Aspiratorul fără sac reprezintă o invenţie a acestui producător, venind cu un preţ foarte accesibil, la reducere, beneficiind de o garanţie de 24 de luni.

Aspect Dirt Devil Rebel 54HE

Dirt Devil Rebel 54HE are un design compact şi uşor, având o greutate de doar 5 kg şi fiind dotat cu o carcasă de culoare albă şi partea de componente la vedere. Acesta a fost dotat cu patru instrumente de curăţare versatile şi un mâner reglabil pentru curăţare şi depozitare uşoară, ajutându-te să abordezi orice mizerie neaşteptată.

Caracteristici Dirt Devil Rebel 54HE

Acest aspirator fără sac aduce putere şi versatilitate în fiecare colţ al casei. Motorul are un grad bun de eficienţă, puterea sa fiind de  800 W, alimentarea sa facându-se  la reţea. Acesta a fost catalogat cu clase de eficienţă energetică pentru performanţe aduse la curăţarea suprafeţelor. Per total face parte din clasa de eficienţă energetică A iar pentru curăţarea diferitelor suprafeţe face parte din clase diferite şi anume: pentru performanţă la curăţarea covoarelor a fost încadrat în clasa de eficienţă energetică D, pentru curăţarea suprafeţelor dure în clasa A iar pentru emisii de praf în clasa A. Fiind dotat cu tehnologia Multi- Cyclonic, acesta are un nivel de zgomot redus de doar 78 dB şi este destinat curăţării suprafeţelor multiple. Fiind dotat cu un cablu de alimentare de 6 m şi tub telescopic pentru absorbţie, Dirt Devil Rebel 54HE are o rază de acoperire de 9 m. Cablul deţine sistem de derulare automată, putând să-l strângi foarte uşor după ce ai terminat de aspirat. Recipientul de colectare are un volum de 1,8 litri şi este dotat cu un LED care se aprinde în culoarea roşie în momentul când s-a umplut avetizându-te că trebuie golit şi un filtru Hepa. Faptul că  sacul standard  a fost înlocuit cu un recipient, reprezintă un avantaj deoarece nu trebuie să-ţi mai faci griji că trebuie golit şi scuturat de praf. Accesoriile sale includ o perie standard, o perie specială, o perie mică şi un accesoriu pentru spaţii înguste.

dirt-devil-rebel-54he

Review  Dirt Devil Rebel 54HE

Aspiratorul  fără sac Dirt Devil Rebel 54HE este destinat curăţării prin aspirare a suprafeţelor multiple, acest lucru însemnând covoare, mochete, suprafeţe laminate, suprafeţe mozaicate, gresie, parchet etc. A fost dotat cu un motor eficient de 800 W, curăţând eficient orice suprafaţă. Nivelul de zgomot este foarte redus, datorită faptului că a fost dotat cu tehnologia inovatoare Multi-Cyclonic. Furtunul de alimentare de 6 m, împreună cu furtul şi tubul de absorbţie oferă o rază de acţiune de 9 m. Preţul este foarte mic iar dacă ai nevoie de un ajutor la curăţenie, îţi recomand aspiratorul fără sac Dirt Devil Rebel 54HE.

Pro: Tehnologia Multi-Cyclonic, preţ accesibil,

Contra: putere mică de 800 W