Gorenje W7443LA – cu tehnologia uimitoare Senso Care

 

Preţ Gorenje W7443LA

Gorenje vine pe piaţă cu noua tehnologie SensoCare a maşinii de spălat rufe seria W7443LA, ce oferă posibilitatea de a combina temperatura la un nivel optim cu cantitatea de apă, viteza de rotaţie a centrifugării si timpul destinat spălării. Cei patru parametri sunt selectaţi de Normal Care pentru fiecare încărcătură de rufe. Preţul acesteia este destul de convenabil, dacă ne gândim la ceea ce oferă, mai ales că vine cu preţ la reducere şi garanţie de 24 de luni inclusă.

Aspect  Gorenje W7443LA

Este de o fineţe extraordinară, având o carcasă de culoare argintie, tamburul din inox şi o cuvă din carbotech. Pe carcasa cu linii drepte si foarte simplă se poate vedea pe partea frontală un panou cu un display LCD, un buton pe mijloc pentru setarea programelor, iar în partea stângă sertarul pentru detergent. Dimensiunile de 85 x 60 x 60 cm o fac să poată fi dispusă aproape de sursa de apă de la baie şi de canalizare.

Caracteristici Gorenje W7443LA

Este o maşină de spălat cu încărcare frontală, ce are o capacitate de încărcare de 7 kg, viteza de centrifugare de 1400 rotaţii pe minut si face parte din clasa de sficienţă energetică A+++, având clasa de eficienţă energetică la centrifugare B. Cu aceste clase de eficienţă energetică consumul de energie electrică în program standard este de  0,67 kw/h, iar consumul în program standard de apă este de 9586 litri/an. Aceasta a fost dotată cu un număr record de 23 de programe, deţinând şi tehnologia SensoCare care spală fiecare tip de ţesătură în cel mai eficient mod posibil. Beneficiind de combinaţia optimă de temperatură, apă, centrifugare şi timp, funcţia Normal Care o asigură fiecărei încărcături de rufe. Cu Time Care timpul de spălare este foarte redus iar Eco Care reduce consumul de energie electrică. Allergy Care foloseşte cicluri de clătiri suplimentare, asigurând pe cei cu probleme ale pielii de o clătire fără nicio urmă de detergent.  Indiferent de cantitatea de rufe, senzorul Total Weight Control  ajustează parametrii de spălare, în funcţie de cantitatea de rufe din tambur. Mai mult decât atât chiar şi o cantitate de rufe mult mai mare, va fi curată şi frumos mirositoare.  Cu încălzitorul Dura Heat care are un design nou şi îmbunătăţit, nu există riscul ca aceasta să se supraîncălzească. Steril Tub este o soluţie care parfumează rufele, acesta aflându-se în interiorul maşinii de spălat şi poate fi activat numai cu tamburul gol pentru a elimina şi bacteriile din interiorul maşinii de spălat.  Funcţia Aqua Stop închide automat  alimentarea cu apă în cazul în care sesizează scurgeri de apă. Sistemul de economisire a detergentului DSS, previne pierderea detergentului atunci când maşina de spălat se încarcă cu apă. Nivelul de zgomot la spălare  este de 56 dB, iar la centrifugare de 73 dB. Diametrul hubloului este de 34 cm şi are o deschidere de 180 de grade pentru a permite să încarci cu uşurinţă rufele în cuvă.

gorenje-w7443la

Review Gorenje W7443LA

Maşina de spălat Gorenje W7443LA are un design foarte simplu şi foarte elegant având o carcasă de culoare argintie. Face parte din clasa de eficienţă energetică A+++, ceea ce înseamnă că este o maşină de spălat economică din toate punctele de vedere, dotată cu foarte multe funcţii şi caracteristici speciale. Tehnologia Senso Care si sitemul Eco asigură consum la apă, detergent, energie electrică, centrifugare optimă şi timp de spălare redus . Deţine un număr impresionant de programe, spălând rufele în cel mai eficient mod posibil. Mai mult decât atât, maşina de spălat rufe Gorenje W7443LA, asigură eliminarea bacteriilor şi dă rufelor un parfum minunat. Vis a vis de tehnologiile, funcţiile, caracteristicile şi programele pe care le deţine, preţul este cu adevărat uimitor. Mai mult decât atât acesta are reducere iar produsul beneficiază de o garanţie de 24 de luni, inclusă în acest preţ. Dacă îţi doreşti o maşină de spălat rufe, îţi recomand cu toată încrederea Gorenje W7443LA.

Pro: tehnologia Senso Care. funcţii şi sisteme inovatoare, tubul pentru miros şi eliminarea bacteriilor, clasa A+++

Contra: nu are