Beko RCNA400K20DZP – design uluitor si performante foarte bune

Combinele Beko sunt produse la cele mai înalte standarde de calitate, fiind create special pentru nevoile şi aspiraţiile tale şi sunt cunoscute în întreaga lume.

Beko RCNA400K20DZP, reprezintă una dintre cele mai complexe combine frigorifice de pe piaţa în domeniul electrocasnicelor mari, având un design inconfundabil elegant, cu linii suple, forme fluide, de culoare neagră, ceea ce o face foarte atractivă.

Această combină frigorifică este atrăgătoare atât din punct de vedere al aspectului exterior cât şi din punct de vedere a nivelului performanţelor.

Combina frigorifica Beko RCNA400K20DZP are ocapacitate netă totală de 351 l, volumul net al frigiderullui fiind de 254 l iar cel al congelatorului de 97 l, suficient pentru a face faţă nevoilor unei familii cu mai mulţi membri.

Sistemul de răcire beneficiază de tehnologia No Frost, atât pentru frigider cât şi pentru congelator, asigurând cele mai bune condiţii de conservare. Dotările speciale cu proprietăţi antibacteriene şi garnitura de pe uşi, au rolul de a proteja frigiderul de mucegai, bacterii şi mirosurile neplăcute.

Beko RCNA400K20DZP

Face parte din clasa energetică A+, ceea ce înseamnă un consum redus de energie cu până la 24%.

Frigiderul este dotat cu trei rafturi de sticlă, un suport metalic pentru sticle, un raft superior acoperit, un compartiment pentru legume şi fructe şi un compartiment special EverFresh pentru ca alimentele să se menţină proaspete şi să îşi menţină aroma.

Acesta reglează nivelul umidităţii şi menţine considerabil durata de conservare a legumelor şi verdeţurilor. Uşa este dotată cu patru suporturi pentru sticle, borcane, unt şi brânzeturi şi un compatiment pentru dozatorul de apă.

Congelatorul este compus din trei sertare, sistem de dezgheţare automat şi o capacitate de congelare de 5 kg/24 ore.

La exterior uşa frigiderului prezintă un ecran LED cu control tuch pentru setarea electronică a temperaturii, fără a mai fi nevoie să deschizi uşa frigiderului şi dozatorul pentru apă. Uşile reversibile ale combinei au deschidere standard pe dreapta, cu posibilitatea de a schimba direcţia pe orice parte, şi mânere arizontale.

Dimensiunile combinei sunt de 201 x 59.5 x 65 cm, încadrându-se perfect în bucătărie, fără a incomoda.

Combina frigorifică reprezentă aparatul electrocanic cel mai important pentru o bucătărie, deoarece de el depinde siguranţa şi prospeţimea alimentelor, pe care le consumi.

Ca accesorii deţine un suport pentru ouă şi o tavă pentru gheaţă.

Are o autonomie de 20 ore fără curent, şi un nivel de zgomot de 43 dB, ceea ce înseamnă că nu vei auzi niciun fel de zgomot. Preţul este unul foarte bun, ţinând cont de calitatea, tehnologia şi dotările pe care le deţine.