Hotpoint XH9 T2Z XOZH – High Definition Cooling

Cunoscuta compania americană Whirlpool a scos pe piaţă, noua tehnologe inovatoare a combinei frigorifice Hotpoint XH9 T2Z XOZH, dotată cu motor inverter, tehnologia active Oxygen 2.0 şi sistemul de răcire Total No Frost. Noua combină frigorifică din gama Day 1 a brandului Hotpoint, este elegantă, performantă şi cu un design atrăgător.

Clasa de eficienţă energetică A++ a combinei frigorifice Hotpoint XH9 T2Z XOZH, determină un consum redus de energie, de doar 282 kw/an, asigurând funcţionarea continuă, şi ziua şi noaptea la standarde înalte.

Tehnologia Active Oxygen – dispozitiv ce este integrat în Multuflow şi răcirea Hyght Definition asigură prospeţimea alimentelor şi aroma naturală a acestora. Controlul de igienă a frigiderului este o caracteristică foarte importantă, de aceea tratamentul cu ioni de argint al funcţiei Hygien Advance, asigură protecţia împotriva mucegaiului, a bacteriilor şi a mirosurilor neplăcute.

Sistemul No Frost şi noul ventilator poziţionat pe peretele din spatele congelatorului, permit o circulaţie uniformă a aerului rece evitând formarea gheţii.

Combina frigorifică Hotpoint XH9 T2Z XOZH are o capacitate totală de 369 l din care 264 l reprezintând volumul frigiderului şi 105 l volumul congelatorului.

Hotpoint XH9 T2Z XOZHDimensiunile sale sunt de 200x60x72 cm şi se potrivesc perfect pentru orice perete din bucătărie. Designul este unul deosebit de culoare argintie din Inox, ceea ce îl face elegant, rafinat şi potrivit pentru orice bucătărie şi are o deschidere standard pe dreapta.

La interior este dotat cu un număr de 4 rafturi din sticlă, un compartiment pentru legume şi fructe şi un compartiment special Fresh Crisper+ pentru carne şi peşte, dar şi pentru oricare alt aliment, asigurând menţinerea aromelor şi a prospeţimii.

Congelatorul este dotat cu 3 sertare diferite şi anume: unul XXL Zone cu o capacitate mai mare de depozitare, unul SuperFreeze pentru înghetarea rapidă a alimentelor şi sistem de decongelare automat, şi un sertar normal.

Mai deţine sistem de dezgheţare No Frost, cu o capacitate de îngheţare a alimentelor de 10kg/24 de ore, precum şi o tavă pentru gheaţă.

Iluminarea interioară este asigurată de un LED.

La interior, uşa este dotată cu 4 rafturi pentru sticle, borcane şi un compartiment pentru brânză şi unt, iar la exterior prezintă un display cu o interfaţă digitală pentru setarea temperaturii, inscripţia brandului Hotpoint şi două mânere amplasate vertical.

Preţul Combinei frigorifice Hotpoint XH9 T2Z XOZH este unul foarte bun, ţinând cont de dotările şi funcţionalităţile pe care le deţine, şi o recomand cu toată încrederea, fiind practică atât pentru familiile cu mai mulţi membri, cât şi pentru persoanele singure, recomandată nu numai pentru funcţionalitate ci şi pentru a da un aspect modern şi inovator bucătăriei.