Beko RDNE535E20DZM – tehnologia Neo Frost

Preţ Beko RDNE535E20DZM 

În general toate produsele Beko au fost create astfel încât să nu aibă un consum mare de energie electrică.Frigiderul cu două uşi  Beko RDNE535E20DZM are un consum de energie electrică redus cu până la 24 %. Dotat cu tehnologia Neo Frost şi diverse funcţii superioare, acesta vine cu un preţ destul de rezonabil. Produsul poate fi cumpărat de pe platforma celui mai mare magazin online din România.

Aspect Beko RDNE535E20DZM

Design-ul acestui frigiderul cu două uşi Beko RDNE535E20DZM este unul simplu, cu linii drepte şi o carcasă de culoare crem. Datorită simplităţii acestui frigider cu două uşi , bucătăria va căpăta  un aspect modern şi datorită culorii crem a carcasei, aceasta se va bucura de eleganţă, mai ales dacă această culoarea este în aceeaşi nuanţă cu mobilierul.

Caracteristici Beko RDNE535E20DZM

Frigiderul cu două uşi Beko RDNE535E20DZM are o capacitate netă de 491 litri, cu capacitatea frigiderului de 388 litri şi cea a congelatorului de 103 litri. Producătorul a clasificat acest frigiderul cu două uşi ca făcând parte din clasa de eficienţă energetică A+, având un consum energetic anual de 346 kw. Frigiderul a fost dotat cu un număr de 3 rafturi şi un compartiment O grade Celsius, pentru a păstra în bune condiţii carnea sau peştele ce urmează să fie preparate în cel mai scurt timp. Congelatorul a fost dotat cu un număr de 3 compartimente, având o capacitate de congelare de 5 kg în 24 de ore. Deţinând funcţia împotriva mirosurilor,  orice urmă de miros va fi eliminată. Această funcţie antimiros deţine un filtru de carbon foarte activ, ce are rolul de a elimina mirosurile neplăcute din interiorul frigiderului, asigurând totodată riscul apariţiei bacteriilor. Sistemul antibacterian este asigurat de garnitura montată pe uşi pentru etanşeitate, conţinând aditivi speciali ce împiedică formarea bacteriilor. Compartimentul Ever Fresh a fost proiectat pentru a păstra prospeţimea şi vitalitatea legumelor şi a verdeţurilor. Acesta are rolul de a păstra nivelul umidităţii prin intermediul curenţilor de aer. Frigiderul cu două uşi deţine un singur compresor, iar în cazul unei pene de curent, deţine o autonomie de până la 20 de ore. Nivelul de zgomot este foarte redus, de doar 43 dB. Sistemul de răcire Neo Frost asigură cele mai bune condiţii de păstrare şi conservare a alimentelor, menţinând legumele şi fructe ca proaspăt culese. Carcasa este din inox, iar mânerele sunt dispuse orizontal şi sunt încorporate.

beko-rdne535e20dzm

Review Beko RDNE535E20DZM

Frigiderul cu două uşi Beko RDNE535E20DZM face parte din clasa de eficienţă energetică A+ şi deţine tehnologia Neo Frost, asigurând un consum redus de energie electrică cu până la 24 %. Dotat cu funcţia antibacteriană şi funcţia antimiros, alimentele din interiorul frigiderului sunt păstrate în cele mai bune şi mai sigure condiţii. Funţia antimiros nu va permite transferul de miros dintr-un compartiment în altul. Congelatorul foarte spaţios şi foarte eficient poate păstra alimentele în cele mai bune condiţii de congelare chiar şi pentru o perioadă mai lungă de timp. Frigiderul având o capacitate mare de depozitare poate păstra un volum mai mare de alimente, în cele mai igienice condiţii. Dimensiunile de 201 x 59.5 x 65 cm îl fac să poată fi orientat în orice bucătărie, fără să incomodeze utilizatorul. Pentru cei ce îşi doresc un aparat frigorific performant, acest frigider cu două uşi Beko RDNE535E20DZM poate reprezenta soluţia ideală.

Pro: Volum mare, funcţii  antimiros, antibacteriană, tehnologia Neo Frost

Contra: clasa A+, preţ mare