Liebherr Cuef 3515 – cu suprafata usilor Smart Steel

Preţ Liebherr Cuef 3515

Liebherr vine pe piaţă cu noua inovaţie a combinelor frigorifice Cuef 3515 de înailtă calitate, bazată pe tehnologii cu funcţii inovatoare. Combina frigorifică Liebherr Cuef 3515 vine cu uşi din oţel inoxidabil cu suprafaţa Smart Steel, ce reduce semnificativ vizibilitatea amprentelor. Această combină frigorifică are un preţ ceva mai mare, dar ţinând cont de caracteristicile pe care le deţine, îşi justifică pe deplin acest cost.

Aspect Liebherr Cuef 3515

Aceasta are un design destul de modern, deţinând o carcasă din inox, foarte simplă şi elegantă, având dispus pe ea doar logo Liebherr. Mânerele sunt verticale iar aparatul este montat din fabrică cu balamalele uşilor pe partea dreaptă, uşile fiind reversibile. Articulaţiile permit utilizarea optimă a aparatului oriunde ar fi dispus.

Caracteristici  Liebherr Cuef 3515

Combina frigorifică Liebherr Cuef 3515 face parte din clasa de eficienţă energetică A++, deţinând tehnologia Cooling Smart Frost şi are o capacitate netă de 310 litri. Capacitatea neta a frigiderului este de 222 litri iar capacitatea neta a congelatorului este de 88 litri. Consumul energetic anual al acesteia este de 216 kw. Uşile reversibile din oţel inoxidabil deţin o suprafaţă tehnologică Smart Steel care reduce semnificativ vizibilitatea amprentelor. Multumita finisajului de inalta calitate a oţelului inoxidabil, suprafaţa este foarte uşor de curăţat şi este, de asemenea, mult mai rezistentă la zgârieturi. Alarma sonoră a uşii avertizează utilizatorul în cazul în care uşa a fost deschisă mai mult de 60 de secunde, pentru a proteja în condiţii de siguranţă produsele alimentare. Congelarotul No Frost cu caracteristica Smart Frost deţine sertare şi rafturi din sticlă intermediare sub ele, care pot fi scoase. Având rezultate convenabile datorită tehnologiei Vario space, ce reprezintă sistemul practic pentru spaţiu de stocare suplimentar, pot fi depozitate şi produse alimentare în cantităţi mai mari. Raftul pentru sticle reprezintă o soluţie de stocare a băuturilor, care este practic şi plăcut ochiului, sticlele putând fi stocate într-un spaţiu compact.  Frigiderul deţine un număr de 4 rafturi din sticlă termorezistentă, foarte spaţioase iar pe uşă se află  4 suporturi pentru sticle, borcane si unt sau brânză. Congelatorul a fost dotat cu un număr de 3 sertare spaţioase, în care se pot depozita diverse alimente, chiar pentru perioade mai mari de timp. Această combina frigorifică deţine un singur compresor, ce face parte din clasa climatică SN- T. Sistemul de zgomot este destul de redus, având doar 40 dB.

liebherr-cuef-3515

Review Liebherr Cuef 3515

Combina frigorifică Liebherr Cuef 3515 face parte din clasa de eficienţă energetică A++, clasă ce oferă consum redus la energia electrică. Noutatea acestei combine frigorifice, constă în faptul că pe suprafaţa uşilor din oţel inoxidabil a fost ataşat un strat tehnologic Smart Steel, ce protejează împotriva urmelor de degete, facând ca aceasta să-şi păstreze mai mult timp luciul perfect al inoxului. Cutiile pentru depozitarea legumelor şi a fructelor sunt din plastic transparent şi se pot curăţa foarte uşor. Acesta deţine dimensiunile de 181,7 x 60 x 62,5 cm şi poate fi dispus în orice bucătărie, chiar şi într-o bucătărie de dimensiuni mai mici, deoarece uşile sunt reversibile, deschiderea acestora putându-se face în funcţie de spaţiu. Pentru design s-a folosit o linie simplă, dar foarte modernă cu carcasa din inox. Este recomandabilă oricui îşi doreşte o combină frigorifică performantă.

Pro: tehnologia Smart Steel, carcasa din inox

Contra: preţ