Beko WMB61021 – masina de spalat ieftina

Daca mi-ar fi zis cineva ca e asa greu sa cauti o masina de spalat, sincer va spun ca a-si fi ras. Dar am descoperit pe propria piele. Sunt atat de multe optiuni incat, efectiv, nu stii ce sa alegi. Care ar fi mai potrivita pentru mine? Sa incapa in spatiul din baie, sau cel din bucatarie, sa aiba multe programe, dar nu prea multe incat sa fie prea complicata de folosit, sa fie economica si lista poate continua.

Eu am gasit masina de spalat rufe Beko WMB61021, nici prea scumpa, nici prea complexa, nici prea simpla. Utila si simpla!

Haideti sa va  descriu in cateva cuvinte caracteristiciile masinii de spalat rufe Beko WMB61021 ca sa o descoperiti si voi.

Aceasta are tipul de incarcare frontal, este de dimensiuni 84x60x45(lxLxA cm), are tip de afisaj LED, material cuva din polipropilena si al tamburului din otel inoxidabil. Ce este deosebit la aceasta masina de spalat este ca are un consum mediu annual de apa de 8800 l, ceea ce inseamna destul de putin si o economie in plus.

Masina de spalat rufe Beko WMB61021, 6 kg, Clasa A+, 1000 Rpm, Alb

Beko WMB61021 are capacitatea de incarcare de 6 kg, viteza de centrifugare 1000 rpm(rotatii pe minut) dar poate fi reglata iar clasa de eficienta energetic A+, ceea ce inseamna, conform standardelor europene, aceasta face parte din categorical superioara in ceea ce priveste consumul de energie dar si al calitatii spalarii.

In ceea ce priveste functiile masinii Beko WMB61021, acesta detine: thermostat reglabil, sistem automat de reglare a consumului de apa, control electronic al balansului, sistem control exces apa, Baby Protect si protective impotriva inundatiilor.

Beko WMB61021 un numar de 11 programe de spalare dar nu va faceti griji deoarece nu este greu de folosit. Programele sunt destinate sa ofere o curatire eficienta a hainelor in functie de tipul tesaturii si nu numai.

De exemplu, programul de spalare Dark Care ofera o protectie sporita hanelor de culori inchise prevenind decolorarea.

Alte programe folositoare, pe langa cele clasice, sunt: Dark Care, Daily Express, baby, Rinse, clatire, stoarcere si evacuare.

Unul din programele de spalare care pe mine ma ajuta in mod special este cel Dark care deoarece am un serviciu care imi impune o tinuta preponderant sobra iar hainele mele sunt de culori inchise, acest program imi protejeaza hainele de decolorare si le mentine culoarea intense, chiar daca acestea trec prin mai multe spalari.

V-am secris in cateva cuvinte  masina de spalat Beko WMB61021, sper sa va fie la fel de utila!