Whirlpool AWO/C 7540 – masina de spalat cu 7 kg, 1400 RPM, Clasa A+++

Sunt persoane care invata din auzite, eu sunt din cealalta categorie care invata din ceea ce mi se intampla mie. Asa ca nu am ascultat sfaturile prietenilor si am inceput sa imi caut masina de spalat si sa ma documentez, bineinteles.

Am gasit si mi-am cumparat masina de spalat 6th Sense Colours Whirlpool AWO/C 7540, o am de ceva timp si chiar imi place cum functioneaza.

Dupa ce mi-am cumparat masina de spalat am citit si opiniile pro legate de varietatea de programe dedicate hainelor colorate, programe care imi sunt necesare deoarece am multe bluze colorate, mai ales acelea de vara.

Cred ca toti avem aceeasi problema, transferul de culori intre rufe. Avand foarte multe bluze si rochite colorate si inflorate,nu toate au material de calitate, se intampla sa imi gasesc cate o rochie in valuri de culori sau cu pete de alte culori. Am descoperit la masina de spalat Whirlpool AWO/C 7540 un program dedicat culorilor deschise, a fost primul program de spat pe care l-am testat si chiar imi este de folos.

Mai mult, aceasta masina de spalat nu neglijeaza hainele negre, are un program special pentru hainele de culori inchise. Acest program protejeaza culorile inchise de decolorare. Sigur cu toti avem in garderoba acea rochie neagra care merge la orice ocazie dar pe care nu o folosim foarte des si dorim ca dupa spalare sa nu para decolorata, exact la asta ajuta acest program de spalare.Masina de spalat rufe cu incarcare frontala 6th Sense Colours Whirlpool AWO C 7540

Stiti acele  pete incapatanate care nu vor sa se inlature, asa ca folosim diferite produse de curatare, acest procedeu dureaza. Whirlpool AWO/C 7540  vine cu o tehnologie inovatoare Clean+, este un ciclu multifazic, care atunci cand folosim un produs special pentru pete, optimizeaza performanta acestuia si ofera rezultate mai bune la spalare.

Programul de spalare in 15 minute a fost conceput pentru acele rochii sau bluze de vara pe care le purtam doar cateva ore pe zi, hainele nu se deterioreaza iar tu nu pierzi timp dupa masina de spalat si te poti bucura de soare.

Pe langa viteza de centrifugare de 1400 rpm, capacitate de incarcare de 7 kg, aceasta masina de spalat are clasa A+++,ceea ce inseamna ca economia energetica pe care o faci per spalare nu e foarte mare dar timp de 1 an este considerabila.

Dupa cum am spus la inceput eu nu am ascultat de altii dar am avut noroc, dar vreau sa va spun ca de multe ori conteaza sa asculti si de cei din jur.

Eu recomand Whirlpool AWO/C 7540.