Beko WMB61022M – masina de spalat cu clasa de eficienta energetica A++

E greu sa definesti care este cea mai buna masina de spalat, la fel cum oamenii sunt diferiti asa si gusturile sunt diferite. Nu pot zice ca masina X de spalat e cea mai buna pentru tine pentru ca nu am de unde stii nevoile tale, ce pot face e sa iti prezint masina de spalat Beko WMB61022M in urma experientei mele si daca iti este de ajutor ceea ce citesti aici…e perfect!

Acum ca am stabilit aceste detalii voi intra direct in subiect cu cateva detaliile tehnice.

Beko WMB61022M are tipul de incarcare frontal cu o capacitate de 6 kg, material cuva din polipropilena, material tambur din otel inoxidabil si dimensiuni 84x60x45(lxLxA cm).
Beko a dezvoltat de-a lungul timpului in profilul peretilor laterali forma de S care elimina vigratiile ajutand la o functionare silentioasa a masinii de spalat.

[alert-note]Vezi AICI pretul pentru Masina de spalat rufe Beko WMB61022M[/alert-note]

Eficienta energetica a masinii de spalat Beko WMB61022M este A++, ceea ce inseamna ca este superioara atat in consumul de energie cat si al eficientei. Iar viteza de centrifugare fiind 1000 rpm(rotatii pe minut) asigura protectie la stoarcere.

Masina de spalat rufe Beko WMB61022M

O sa trec mai departe la functiile acestei masini de spalat care mi se par importante.
Masina de spalat Beko WMB61022M are 3 functii speciale care vin in ajutorul necunoscatorului in materie: Sistem automat de reglare a consumului de apa, sistem electronic de control al balansului si sistem de control exces apa. Aceste functii nu numai ca iti face munca mai usoara dar te ajuta sa si economisesti. Mentionez ca are si sistem de siguranta pentru copii.

Ce ma ajuta in mod special este Programarea intarziata deoarece pregatesc masina de spalare, introduc programul pe care il doresc dar o programez sa inceapa atunci cand am timp si nevoie.
Din cele 11 programe de spalare pe care Beko WMB61022M le are, probabil o parte din ele le au si alte masini de spalat, cele mai folosite de mine sunt Dark Care, care imi protejeaza hanele inchise la culoare, cele sintetice si cele din bumbac de decolorare, mai ales in sezonul rece cand toata lumea stie ca obisnuim sa folosim mai mult imbracamintea de culoare inchisa. Baby Protect este un program des folosit de mamici si nu numai, este un program care foloseste o tehnica speciala de clatire pentru a nu ramane urme de detergent in tesatura hainelor, este util si persoanelor cu piele sensibila sau alergica.

Daca tu consideri ca masina Beko WMB61022M iti indeplineste nevoile nu ezita sa o achizitionezi.